"Фейсбук" и "Инстаграм" се сринаха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
15:46 / 20.11.2018
3055
Социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм се сринаха. Милиони потребители съобщават за проблеми с платформите в последния час. Мнозина не могат изобщо да отворят социалната мрежа, а при други това става изключително бавно. Не се отварят и бизнес страниците на потребителите. Още не е ясна причината за случващото се.

"Блиц" припомня, че в редица страни са регистрирани проблеми в работата на приложението "Фейсбук Месинджър“ (Facebook Messеnger). "Проблеми с работата на "Фейсбук Месинджър“ се наблюдават от 21.57 часа“ (бел. ред.: българско време), се казва в съобщение на портала Downdetector, който следи работата на популярния интернет ресурс. Най-големи проблеми с приложението има във Великобритания, Франция и Полша. Прекъсвания има и в Португалия, Италия, Гърция, Румъния, Унгария, Холандия, Белгия, Дания, Швеция и Норвегия.

Виж коментарите (5)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).