Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Фенове дебнат за автограф Силвестър Сталоун във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:23 / 20.08.2013Коментари (7)8559
© Impact Press Group
Фенове от различни краища на света дебнат за автограф Силвестър Сталоун във Варна. Туристите и местните в морската столица обикалят край пристанището, където от понеделник започнаха снимките на "Непобедимите 3". Акостирането на Слай край брега удари в земята голямото августовско вълнение и предизвика още по-бурни вълни от централния плаж до Златните. Мълвата, че той е тук заедно с банда звездни екшън герои, обиколи цялото крайбрежие по-бързо и от яхтите на Агент 007. В неделя край брега изгря и чаровникът Джейсън Стейтъм - с полет от Лондон. Той е партньорът на Барни Рос, в чиято кожа влиза Слай. Двамата са неустрашими и газят мощно лошите. А сега те са още по-лоши. Неслучайно Варна стана Сомалия, където се разиграват част от щурите интриги в сюжета.

Летовници зарязаха плажа, киномани - работата си, за да дебнат къде ще се появят Роки и хората му. Фалшива информация изпрати най-нетърпеливите още в неделя да чакат полети от София на летище Варна. Но Силвестър Сталоун е пристигнал вечерта в тузарския ваканционен клуб "Ривиера", като е пътувал в джип с тъмни стъкла. Още предния ден там се е настанил героят от "Разрушителят" Уесли Снайпс. Топактьорът е заразил с широката си усмивка всички наоколо, докато кръстосал екзотичния плаж. Говорил свойски с летовниците и махал с шапка на феновете, които били по-далеч.

Вечерта в неделя се събрали на една маса в Бийч бара на хотел "Империал", като към тях се присъединили Тери Крюз и Долф Лундгрен. Поръчали си филе от черноморски калкан и го полели с нашенското бяло вино "Ничия земя". В ресторанта звездите станали по команда и поздравили всички присъстващи. Никой не посмял да досажда на веселата актьорска компания на масата. По време на вечерята комплексният управител засякъл сервитьор, насочил фотоапарат към холивудските випове, и подскочил като ужилен. Но се оказало, че човекът е бил помолен от звездите да запечата събирането им преди старта. Персоналът на "Ривиера" също е бил предупреден строго от няколко дни да не снима, да не иска фотографи и да бъде дискретен, научи "Стандарт".

Големият екшън започна в ранни зори - точно в 5 часа в понеделник, когато автобуси и джипове стовариха екипа на територията на корабостроителния завод "Булярд". Независимо от разногласията, появили се в последния момент между продуцентите и шефовете на пристанището относно наема, който трябва да платят кинаджиите, всичко тръгна по план. "Бюджетът ни не е разтегателен. Това, че най-големите са тук, не означава, че финансовите ни възможности са безкрайни", бяха категорични от екипа.

Над 40 са статистите, избрани чрез кастинг в София, които ще играят бодигардове на сомалийски мафиот. Малко преди 8 часа на терена пристигнаха Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм, довери охраната на завода, инструктирана пиле да не прехвръкне и репортерски крак да не мине зад бариерата. За по-сигурно от екипа на "Бояна" бяха поставили млад и чаровен здравеняк кикбоксьор. Той казваше на гардовете кого да пуснат в "Булярд" и кого не. Оказа се, че младият мъж е наш актьор, който е участвал в сериала "Под прикритие", а сега му предстоят снимки в новия сериал "Знакът на българина" по романите на Димитър Недков.

По кея на "Булярд" от вчера сутринта затрещя картечница, поставена върху джип. За да хванат кадър с обективите си, варненски фоторепортери накацаха и по покривите на съседни постройки. Но оттам се виждаха само тентите за почивка и кетъринг, чийто екип наброява близо 150 души. "Водните" епизоди се снимат в малкия канал, където към 12 часа бяха позиционирани наетите три лодки с надуваеми бордове. Те са осигурени от LZЯхтинг, но не са могли да си ги познаят, като ги извадили от халето за снимките. Снежнобелите красавици станали черни лебеди. Боядисали ги по специална технология, но след това пробвали и боята падала от раз и без проблем. За екшън сцените били наети 10 камиона от пиацата пред "Топливо" и купени няколко джипа, които ще бъдат взривени.

Арни и Форд кацат до дни

Арнолд Шварценегер и Харисън Форд пристигат у нас до края на седмицата. Двама от най-големите мъжаги в световното кино ще се присъединят към компанията от знаменитости. Докато Терминатора вече се познава дори с експремиера Бойко Борисов, който му подари копие на меча от култовия "Конан", Форд ще се появи за първи път у нас. Той обаче може и да бъде в лошо настроение, защото вчера излезе статистиката, според която последният му филм "Параноя" е най-лошият дебют за 2013 година. Не само това - лентата е и най-лошият филм в кариерата на Форд, който някога беше най-скъпоплатеният актьор в Холивуд.

Междувременно Арни се подготвя за снимки в Лос Анджелис. Както винаги, където и да е, той привлича внимание. Преди дни папараци го щракнаха да се разхожда с хамъра си 4х4. Както изглежда, актьорът не се опитва да бъде инкогнито из града на ангелите, защото е изписал на каросерията на возилото с големи черни букви "Терминатор". У нас обаче той ще дойде със самолет. Мел Гибсън, който ще изиграе злодея във филма, също трябва да кацне до дни. Джеки Чан обаче, изглежда, няма да успее за снимките.

Екип от 100 български и чужди каскадьори подготвят уникални изпълнения в екшъна. Източник на "Стандарт" заяви, че "те ще бъдат, каквито досега не са правени в холивудски екшън". Много от големите спецове в бранша били скептични - дали сложността им е действително изпълнима. Но хората на Слай се зарекоха, че нямат никакво съмнение. Неслучайно Слай се закани преди седмица, когато кацна на летище София, че това ще бъде най-добрият филм от поредицата. Той е открил новатори, които да пръснат екрана с екстремни каскади. Майсторите ще използват за сцените си всякакви военни техники и превозни средства по суша, въздух и вода. Ще има хеликоптери, самолети, кораби и всякакви сухопътни машинарии. Всичко това превръща "Непобедимите 3" в най-мащабната продукция, снимана у нас. 300 статисти ще участват в навалицата.

Роки спи в мезонет за 300 евро на нощ

В мезонет, решен в синьо-бежово, в 5-звездния "Империал" с изглед към морето спи продуцентът и главният герой на "Непобедимите 3" Силвестър Сталоун. На втория етаж е спалнята му, а на първия е дневната с хола. От близо месец за вип екипа са резервирани най-тузарските покои в "Ривиера". Българският посредник, който ги оглеждал, харесал много бутиковия и последно реновирания хотел "Оазис", но местата били недостатъчно. Затова в него са настанили само Тери Крю и Долф Лундгрен, а в "Империал" - Силвестър Сталоун, Уесли Снайпс и Джейсън Стейтъм, научи "Стандарт".

Нощувката в мезонета е най-скъпа - 300 евро, но вероятно са постигнати добри пакетни цени за кинаджиите. Резервациите им са за една седмица. В луксозните апартаменти по традиция е заредено с фруктиери с ягоди, ябълки, грозде, със свежи цветя в елегантни вази и охладено марково вино. За гостите има 24 часа рум сервиз. За тях фитнес и спа центровете ще работят денонощно. Любимите екшън актьори имат резервации за вечеря в луксозния рибен ресторант в комплекса, както и в гурме ресторанта "Оазис".

Дубльори, статисти и хора от снимачния екип са настанени в "Ривиера" и "Лотос", които по лукс и по обслужване не отстъпват на "Империал". Общо в комплекса за "Непобедимите 3" са резервирани над 60 стаи и апартаменти. Новината, че са гости на хотела, веднага увеличи заявките и резервациите.

Кетъринг за 500 човека пред камерите

Кетъринг за 500 човека на снимачната площадка всеки ден до края на седмицата е поръчан на варненския ресторант "Камелия". Ястията са поне от три национални кухни - българска, френска и италианска, каза собственичката на заведението. Всеки ден се приготвят поне 7 вида салати, между които здравословната с киноа и с елда. Няколко вида са супите - крем, зеленчукова, с месо. Основните ястия преобладават от риба - панирана, хек, сафрид, калкан, но има и с пилешко и свинско месо, както и нашенска балканска скара. Голямото разнообразие и майсторлък на "Камелия" е във вегетарианското меню - пълнени патладжани, сарми от патладжан, моркови по ориенталски и други.

150 души трябва да имат постоянно сокове и вода за пиене през целия снимачен ден, който продължава до тъмно. Десертите са плодове, кремове, изцедено кисело мляко, еклери.

Преговарят онлайн с порта

"Все още не са постигнати споразумения с екипа на "Непобедимите 3". Вчера сутринта нямаше среща, преговаряме по електронен път", каза шефът на пристанище Варна Божидар Чапаров. "Кинаджиите искат да снимат на 9-о и 10-о корабно място на кея. В момента върви най-голямата кампания по износ на зърно, всички места са заети, кораби чакат на рейд", обясни Чапаров.

Пред екипа на филма той е представил пълна калкулация за разходите на порта - перо по перо, ако снимат на територията му цяла седмица. "Трябва да се плащат неустойки на наши контрагенти, разходи за маневрите, чакането. Пристанището, а и държавата печели много повече, ако се товари на всички корабни места. Работният график в сезона е много натоварен. Не искаме повече от това, което бихме спечелили с работа в пълен обем", каза още шефът на пристанището. След жътвената кампания продължава да е пълно с кервани с камиони със зърно до Аспаруховия мост, които чакат да бъдат разтоварени. "Хич не ми е до филми сега", отсече търговският директор Александър Станков, който движи цялата товарна дейност на кея. Той се пошегува, че може да намери докерска работа на всички кинаджии в пика на кампанията.

Мила Йовович под въпрос

Мила Йовович трябва да бъде единствената мацка в тази супергрупа от легендарни актьори. Както изглежда обаче, гастролът на украинката е под въпрос. Според някои сайтове за кино нейното име вече не фигурира сред актьорския състав. Слай беше избрал още една мадама за екшъна - джудистката и състезателка по ММА Ронда Руси. За нея обаче също не е потвърдено на сто процента.

Източник: в. Стандарт









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на u3yMpyg
премахни филтъра

0
 
 
а за сомалиици могата да саберат малко от циганите във варна :Д
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: