Феяз Шерифоглу от "Момичето зад стъклото" се цели в Холивуд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:36 / 07.04.2023
1555
Актьорът и певец Феяз Шерифоглу продължава да играе главния герой Седат Короглу в популярния психологически сериал "Момичето зад стъклото/Camdaki Kız". Главната женска роля на Налан се изпълнява от актрисата Бурджу Бириджик. Предвижда се снимките на сериала, продуциран от OGM Pictures, режисиран от Надим Гюч и по сценарий на Седа Алтайли Тургутлу и Йешим Аслан, да приключи тази година. Но за Феяз това е трамплин, тъй като ролята му донесе фенове във всички страни, където продукцията се излъчва. Наскоро той участва в кастинг за холивудския детективски сериал "Девет идеални непознати“ (Nine Perfect Strangers) по бестселъра на Лиан Мориарти от 2018 година. 

Главната роля на Маша Дмитриченко се изпълнява от световноизвестната австралийска актриса Никол Кидман. Премиерата на сериала беше на 18 август 2021 г. в стрийминг платформата Hulu. В първия сезон на сериала освен Никол Кидман участваха Мелиса Маккарти, Майкъл Шанън, Люк Еванс, Ашър Кади, Самара Уийвинг, Мелвин Грег, Тифани Буун, Мани Джасинто, Грейс ван Патън, Зоуи Терейкс, Реджина Хол и Боби Канавале. 

В сериала се разказва за девет души, които се събират в отдалечен ъгъл на Калифорния за десет дни почивка и възстановяване. Но курортът не е това, което изглежда, а гостите имат много тайни, които да открият един за друг. Оказва се, че на гостите се сервира психоактивно лекарство в храната, което обърква разума им.

Феяз Шерифоглу започва кариерата си като певец и за целта участва в конкурса "Гласът на Турция" с песента "Моя перла", а по-късно издава музикален сингъл, наречен Gidene. Впоследствие Феяз Шерифоглу работи като професионален певец и дори известно време е бек вокалист на турската певица Айда Пекан. В допълнение към музиката той сериозно се интересува от спорт от ранна детска възраст, като в момента се занимава активно с бокс.

Първата му роля е на Кан в телевизионния сериал "Червената стая/Kirmizi Oda“, където пак си партнира с Бурджу Бириджик. През пролетта на 2021 г. Феяз Шерифоглу започна снимките на главната роля в сериала "Момичето зад стъклото“ и това е едва втората му роля в телевизията, но очевидно не и последната, пише "Телеграф".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...
Помислете много добре: Кой е с предимство и защо?
Ако работите на компютър, не забравяйте правилото 20-20-20 и пийт...
Сценаристите на "Под прикритие": Как е възможно БНТ да отпуска бю...
По-полезен ли е замразеният хляб?
Това несъразмерно тяло буди много въпроси, но носи пари на притеж...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).