Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Фики проговори за Is this love
Автор: Екип Varna24.bg 10:49 / 04.12.2016Коментари (29)1706
©
Превърналата се вече в култов хит песен Is this Love е подарена на Фики от известния турски композитор Исмаил Тунч Дилек. "Щастлив съм, че албумът е факт. Много хубави неща ми се случиха тази седмица. Is this love беше доста различен проект", каза Фики Стораро в ефира на Нова телевизия.

"Не съм претендирал никога с моя английски език. Разбирам го доста добре, от текста се разбира доста добре за какво се пее. В нашата страна обаче има доста разбирачи, критици. Коментираха с лошо този проект, че нямам крака и други простотии", каза още младият певец.

Фики категорично подчерта, че нещо и да не му харесва, няма да каже, че то е много гадно и нещо от сорта. Според него всеки си има право на избор. 

"Не ми е минавало през акъла, че чак до такава степен ще има. Свикнал съм на хейтъри да пишат глупости за мен, но чак до такава степен - "Издислав", "Издислав", къде е "Издислав? Аз питам в песента всъщност дали наистина това е песента, а "Издислав" да може и да си го намерят. Това е абсолютна простотия", каза още Фики.

"Английски език с тези орнаментики е нещо ново в музиката, но за съжаление повечето от хората не харесват новите неща и не усещат новите въведения в музиката", смята младият изпълнител.

Фики призна, че песента и едноименния му албум са посветена на конкретен човек от живота му. 

"Донякъде да, защото любовта е моята музика, семейство, приятели. И разбира се, жена винаги има. Искам да я запазя в тайна, защото ми е много мила, не искам да участва в този хейт", поясни той.

Заедно са от две години. Тя е популярна и скоро, ще се разбере коя е. Фики се пошегува, че Бареков му е помогнал за текста и за следващата си песен той отново ще се посъветва с него.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
с .. . с. с.с .с с. с.с
+2
 
 
Ето моето мнение : Фики, Стоичков и Бареков влезли в един бар в Лондон и... не могли да си поръчат нищо... аман от чалгари !
+2
 
 
Български не знае , ще ми пее на английски скапания циганин !!!
+2
 
 
Какъв проект, каква песен, какъв текст?!?!?! Вой от турско маане с текст от няма и 3 думи. В такива моменти винаги се сещам за Тошко Колев - "Сега не се казва да скова кочина, сега се казва да реализирам кочина". Целта е да се даде трибуна на някакъв мазен мангал! Да взема и аз да му подаря един текст за песен! Ето го: "Дис из шит"! Безплатно му го давам, пък музиката той сам ще си напише. Тези пък, които му се кефят явно са по-долу и от него! Тъжно, но факт!
+2
 
 
Тва да не е турция търси таланти аре в дивия да търсиш "Издислав" мангал
0
 
 
"Не ми е минавало през акъла, че чак до такава степен ще има. Свикнал съм на хейтъри да пишат глупости за мен, но чак до такава степен - "Издислав", "Издислав", къде е "Издислав? Аз питам в песента всъщност дали наистина това е ПЕСЕНТА, а "Издислав" да може и да си го намерят. Това е абсолютна простотия", каза още Фики.
+2
 
 
Бе като толкова са турци,чий го дирят в Бг? А те знаят ли защо са останали в Бг? Нека малко прочетат история и да разберат,защо не са ги искали в Турция. А дали сме яли 500 г турски х'й, или не сме, да не ги бърка толкоз много. Добре,че сме им подобрили расата малко. Когато се научат да четат Корана на арабски,тогава да изказват мнение какви са
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: