Финалистът от "Евровизия 2010", денс-поп триото от Молдова SunStroke Project, пристига за "Откритие 2012"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:14 / 13.05.2012
675
SunStroke Project - денс-поп триото, което преди 2 години представи с голям успех Молдова на "Евровизия", идва във Варна, за да взриви и публиката на фестивала "Откритие 2012".

След атрактивното шоу, което бандата направи на европейския конкурс, сега молдовците с горещи сърца ще се развихрят и на сцената на варненския драматичен театър. Вокалът Сергей Яловитски, цигуларят Антон Рогоза и Сергей Стефанов, по-известен като "Epic Sax Guy", ще ни предложат един твърде необичаен микс - модерна дискотечна музика, комбинирана с класическа цигулка, мелодичен саксофон и качествен вокал. Резултатът е съвсем ново и различно звучене на класическите камерни пиеси. Музиката от миналото става модерна. И най-важното - денс-поп триото й дава нов живот и оригинален дискотечен саунд. След Евровизия 2010, триото стана много популярно и извън родината си. Парчетата им се завъртяха по чуждите радиостанции и към групата заваляха покани от цяла Европа. SunStroke Project са хит в Скандинавските страни, в музикалните чартове на Dancing Paradise в Русия и Metro Hits в Турция. Бандата ще видим и във Варна на 20 май.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Натали Трифонова подари себе си на Петър Дочев за рождения му ден...
Полина от Hell’s Kitchen стана фолкпевица
Шокираща сцена на изнасилване в новия филм на Мария Бакалова, къд...
Тази билка лекува стомаха и помага при лечението на кисти
Митко Щерев за най-известната си песен: Намирах я за демоде
Много звезди и много причудливи тоалети на червения килим в Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).