Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Автор: Екип Varna24.bg 10:02 / 20.05.2024Коментари (0)1206
©
Гала е на седмото небе от щастие. Дъщеря ѝ Мари Будева е бременна в четвъртия месец, а бебето ще се появи на бял свят наесен. Полът още не е ясен, но водещата се надява да е момиче. Бъдещият баща Константин, синът на Деляна Маринова – Джуджи, също иска дъщеря.

Мари от години е обвързана с Тини, както го наричат най-близките. С младежа са заедно още от ученици. Живеят под един покрив отдавна, преди около година се сдобиха и с нов по-просторен дом. Апартаментът е в затворен комплекс в един от най-скъпите квартали на София. Приятелят на Будева идва от милионерско семейство, така че двойката е напълно осигурена финансово и може спокойно да посрещне новия член в семейството.

Щерката на Гала вече е на 26 години. С гаджето ѝ са горе-долу на една възраст, като той е малко по-голям. С наближаването на 30-те плановете за дете започнали да идват на дневен ред и ето че бременността вече е факт.

Гала сподели в предаването "На кафе", че Мари знаела кога е заченалa. Случило се точно на рождения ден на водещата - 13 февруари. "Мамо, направихме ти най-хубавия подарък!", признала инфлуенсърката на майка си. Сега плевенчанката е много щастлива, но пък и притеснена дали деветте месеца ще преминат благополучно. Тя доста трепери над щерка си и не дава косъм да падне от главата ѝ. В миналото младата жена е имала някои проблеми със здравето, затова Гала е искрено загрижена, макар че засега бременността притича съвсем нормално.

Преди време наследницата на водещата призна, че е набожна и в трудните моменти се уповава на Бог. Ето какво сподели тя: "Не знам колко от вас са вярващи, но аз съм! Забелязвам, че когато имам най-много нужда от успокоение или някакъв знак, го получавам".

На пръв поглед Мари няма сериозни проблеми в живота си. Връзката ѝ с Константин се развива нормално, а майка ѝ Гала подкрепя начинанията ѝ. Като всички хора обаче, и Будева е преминавала през по-трудни етапи. Най-неприятните са свързани със здравето ѝ.

Преди време Мари сложи шина на единия си крак, който контузи при нелеп инцидент. "Тичах навън и се спънах в една ограда. Сега съм с шина. Трябва да съм обездвижена 30 дни и после сигурно ще се наложи да ходя на рехабилитация", обясни тогава младата жена и добави, че става въпрос за скъсан менискус.

Проблемите ѝ с опорно-двигателния апарат обаче датират от по-ранен период. Като тийнейджърка тя страдала oт pядĸa бoлecт нa cтaвитe, заради която се подложила на сложна операция. По време на интервенцията xиpypзитe заxвaнaли тъĸaнтa нa Mapи cъc cпeциaлни cĸoби, ĸoитo да придържат раменната ѝ cтaвa, така че дa нe излизa oт гнeздoтo cи. Bъзcтaнoвявaнeтo нa мoмичeтo не било леко и ce нaлoжилo Гала дa я обгрижва ежедневно, зaщoтo в пpoдължeниe нa мeceци не можела да се движи нормално. В тези моменти наследницата на водещата започнала все по-често да се обръща към Бог и да се уповава на вярата си.

Гала неведнъж е казвала, че е силно привързана към щерка си и до ден днешен трепери над нея. "Не знам аз на какво успях да я науча, но тя ме научи на най-важното - да обичам безусловно, да прощавам безгранично и да се раздавам без остатък!", споделяла е тв звездата.

57-годишната водеща няма против вече да е баба, даже именно тя насърчила дъщеря си да започне с опитите. Преди време плевенчанката много искаше да се сдобие с второ дете, но мъжът ѝ Стефан Николов така и не прояви желание да я дари с такова. Ето че сега мечтата ѝ за бебе в семейството най-сетне ще се сбъдне.

Емблематичната тв звезда сподели в ефир, че въпреки суетата, мисълта да бъде наричана "бабо" изобщо не я плаши, дори напротив – радва я. Панелистът Дарин Ангелов обаче я засегна. "Най-много ми е жал за Стефан, защото сега ще си ляга до баба!", изцепи се актьорът уж на шега. Гала се опита да се овладее, но си пролича, че никак не ѝ стана приятно от думите на колегата ѝ. "Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан!", отвърна рязко тя, припомня HotArena.



Още по темата: общо новини по темата: 5754
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
предишна страница [ 1/959 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
Евроизбори 2024
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: