Гала има голям проблем

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
21:29 / 09.05.2023
3324
Няма кой да коси ливадата на Гала от "На кафе"! Самата водеща се оплаква и усилено търси труженици, които да вършат тая работа, обещава и добри пари, но няма желаещи. Това разказват пред "България Днес" виладжии в района на местността Щъркелово гнездо над язовир "Искър".

Популярен район за съботно-неделни занимания, някога издигнат главно от бунгала и леки постройки, "Щъркела" се превръща бавно, но сигурно в място за луксозно обитание, видя на място екип на вестника. Една от тези къщи е именно на някогашното "момиче на късмета", гальовно наречено от дългогодишните обитатели в местността "голямото бунгало". Всъщност къщата, макар и да е изградена наполовина от дървени панели, е доста луксозна, с което се хвали и самата Гала в социалните мрежи, предаде "България Днес".

Водещата и съпругът й Стефан са се постарали да си спретнат красиви градинки с цветя, капково напояване, дори са засадили рицин срещу къртици и сляпо куче, но дворът е голям. От там идва и един от проблемите. Макар и засаден с райграс, някой трябва да го поддържа с косене и събиране на тревата, плевене и други подобни дейности. За жалост в района всички са виладжии, а в няколкото обитаеми целогодишно къщи живеят хора, които не са закъсали за 50 лева, срещу които да косят чужди ливади. Гала и Стефан са готови да платят добре за услугата, но така и не могат да намерят желаещи. Близко село няма, а евентуални косачи са роми от Самоков, които искат освен заплащането на труда да получават и пари за бензин, за храна и други екстри, което се вижда скъпичко на известното семейство.

"Исках такава къща, на един етаж, с високи тавани и да изглежда по този начин - обяснява самата Гала във видео, което си пусна в социалните мрежи. - Точно така си я представях. Дворът не е голям, но има още много работа и грижи по него. Половината част на къщата е облицована с дърво, а другата е с камък" - обяснява водещата. Гала не пести кадри от красивото кътче, в което често ще се отдава оттук нататък на релакс и спокойствие.

Виж коментарите (4)

Още по темата (6919):
17.05.2024 Тя е едно от "златните момичета" на Нешка Робева и е единствената двукратна носителка на световната купа по художествена гимнастика
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
Още новини от Любопитни новини:
Думи на Майстора за престоя в Америка: Не ми допадна, чужди сме н...
Зрители съсипаха новото предаване с водещ Геро: Скука, боза, не с...
Джордж Клуни опровергава твърденията, че ще иска арести на руски ...
Метео България с предупреждение: Образувала се е суперклетка, оча...
Внукът на Алла Пугачова яко го закъса
Наша кандидат-кметица е номинирана за "порнозвезда на годината"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).