Гери-Никол стана неузнаваема

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
14:14 / 10.01.2019
4048
Гери-Никол ударно отслабва. Певицата успя да се освободи от почти всичките си излишни килограми. А причината за това са редовните тренировки по бокс. Певицата се е отдала на бойния спорт и тренира усилено от няколко месеца.

Всекидневните тренировки явно дават добри резултати, защото Гери изглежда неузнаваема. И за времето, през което раздаваше крошета като Кобрата, изпълнителката се е стегнала и е премахнала пищните си форми.

Лекото коремче, което притесняваше доста време Гери вече е история, както и пухкавите бедра. Певицата е стегнала фигурата и се хвали с мускули навсякъде.

Най-апетитната част от тялото на певицата — седалището й също е оформено перфектно, пише "България Днес".

А освен в залата, където блъска по крушата, певицата от време на време отскача и до фитнеса, където извайва доста успешно фигурата си. Другата основна причина за вталяването на Гери-Никол е режимът й на хранене. Бившето протеже на Криско забрави напълно сладките и вредните храни, а резултатите не закъсняха.

Гери винаги е твърдяла, че се харесва как изглежда, но изглежда и тя е получила комплекси заради пищните си извивки. В крайна сметка певицата заряза широките дрехи, които носеше допреди няколко месеца, за да скрие излишните паласки по тялото и вече се пуска с вталени тоалети, демонстрирайки супер фигура.

Виж коментарите (5)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).