Гласели Иван Ласкин за "Господари на ефира"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:17 / 09.02.2019
2475
Няколко месеца преди да си отиде от този свят, Иван Ласкин получил оферта да се включи в "Господари на ефира". Това разкри самият Маги Халваджиян месец след кончината на добрия си приятел. 

Когато научил тъжната вест душата на Маги се свила. Веднага се обадил на Алекс да й каже, че може да разчита на него за всичко. Знам, че това не помага, когато загубиш близък. Има дълъг период, в който е много-много тежко", съчувства на Алекс продуцентът Маги Халваджиян. 

Последната му среща с Ласкин е на парти на тяхната компания, където той дошъл с Алекс Сърчаджиева. Тогава се заговорили с брат му Джуди Халваджиян да го включат в екипа на "Господари на ефира". За съжаление обаче тази идея ще остане неосъществена. 

"Алкохолът не прощава, влезеш ли в този водовъртеж... Не мога да съдя никого за зависимостта му, защото тя е нещо, от което наистина няма отърване. Артистичните натури са по-емоционални и за съжаление, понякога намират утеха в пиенето или дрогата. Знам, че Иван правеше опити да се пребори, но просто някой път нещата са по-силни от човека", допълва Маги.

Източник: Блиц

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).