"Гласът на България" избира най-талантливите изпълнители във Варна днес

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:00 / 20.09.2019
3600
Кастинг за "Гласът на България" събра най-талантливите изпълнители във Варна днес, видя репортер на Varna24.bg.

Според кастинг директора на продукцията Златина Ричева, Варна е традиционно сред градовете с най-добри и силни кандидати. Припомняме, че победителят в нагорещената певческа надпревара и двама от финалистите бяха именно от морската столица. За да вдъхнат кураж и насърчат кандидатите днес на кастинга се появиха фаворитите в последния сезон на шоуто Атанас Кателиев и Тино. 

"Варна е един от най-богатите градове откъм артистични хора. В София, Пловдив, Плевен също имаше много приятни гласове. Очакваме хората днес да дойдат в хотел "Аква" на място, а ако не могат да са запишат във Вайбър. За първи път в България може да се проведе кастинг по Вайбър. В "Гласът на България" може да се намери моят профил, аз и колегите ми прослушваме всички, които се включат там с видеа. Нека поне да нямат физическото време да дойдат да се престрашат поне едно видео да ни пратят. Не мисля, че има хора без талант, по-скоро има хора, на които е нужно повече време, за да развият таланта си. Вижда се, че има потенциал в тях, но им е нужно време да израснат, да се учат, да ходя на уроци. Снимките за новия сезон стартират тази година, а самото предаване започва да се излъчва догодина. Към всички желаещи да се включат искам да кажа, че разполагаме с брутално яка сцена, в нашият бенд са едни от най-добрите инструменталисти в България и това е страхотен опит за всеки един артист изпълнител, който иска да се научи как се стои на голяма сцена, защото това е много важно за всеки!", каза Златина Ричева. 

Тя подчерта, че екипът на шоуто ще бъде на разположение на желаещите да участват в кастинга във Варна до 18 часа в хотел "Аква" и пожела успех на всички участници в него.

Повече вижте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).