Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Гледайте "Кралството на планетата на маймуните" на IMAX само в Кино Арена в Гранд Мол Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:26 / 10.05.2024Коментари (0)1162
©
От днес дългоочакваната научна фантастика Кралството на планетата на маймуните излиза на IMAX, а билетите са налични на касите на Кино Арена и онлайн.

Филмът ни пренася в спиращо дъха ново кралство, където съдбата на човечеството виси на косъм. На фона на зашеметяващи визуални ефекти продукцията препуска през сложни политически пейзажи и морални дилеми, като в крайна сметка поставя фундаментални въпроси за нашата същност и съдбата на планета ни.

Действието на филма ни отвежда няколко поколения след управлението на Цезар, когато маймуните вече са доминантният вид, живеещ в хармония, а хората преживяват като диваци, спотайващи се в сенките. Когато нов тираничен лидер се провъзгласява за първия крал на приматите и започва да гради своята империя, младото шимпанзе Ноа се отправя на опасно пътешествие, което ще постави под въпрос всичко, което знае за миналото, и ще го накара да направи избор, който ще предопредели бъдещето както на маймуните, така и на хората.

"Цезар е почти религиозна фигура, а Проксимус приема името Цезар, защото това е най-високата титла в маймунското общество“, казва Кевин Дюранд, който играе Проксимус. "Това е самопровъзгласяване, постигнато с всички необходими средства, за да се гарантира, че маймуните ще продължат да се развиват. Така че виждате влиянието и еволюцията на това, което е оставил Цезар. И както във всеки откъс от човешката история, винаги се появява някакъв тиранин, който плаши всички, за да му повярват.“

Ексклузивен трейлър разкрива нов поглед към героите в продължението на трилогията и ни потапя в завладяващата вселена на Кралството на планетата на маймуните, като същевременно загатва за част от темите, които са все по-актуални от всякога и ще се разгърнат пред нас само на големия екран. Сложният разказ изследва природата на лидерството и борбата за надмощие, власт, оцеляването и последиците от безконтролните амбиции.

https://www.youtube.com/watch?v=mwW0w9L7QLU

Режисьор на Кралството на планетата на маймуните е Уес Бол (трилогията Лабиринтът), по сценарий на Патрик Ейсън (Война на световете), Джош Фрийдман, Рик Джафа (Аватар: Природата на водата) и Аманда Силвър (Prey). В ролите са Оуен Тийг, Фрея Алън, Кевин Дюранд, Питър Мейкън, Уилям Х. Мейси и др.

Изживейте Кралството на планетата на маймуните от 10 май на IMAX.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с президента на Иран
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: