Гневни крясъци и тежки заплахи между Джулиана Гани и Мегз, напрежението ескалира

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (10)
14:33 / 05.10.2017
3957
Тази вечер в епизода на VIP Brother положението в Къщата отново ще се нажежи до червено. Гневни възгласи, размяна на остри реплики и едно желание за напускане на шоуто ще вълнуват съквартирантите, а новата седмична мисия Big Brother TV върви с пълна сила.

След скандала с Даниел Златков Шеф Петров беше официално предупреден от Big Brother за заплахите, които отправи към футболиста. Малко по-късно, отново в пристъп на гняв, Петров отправи призив към съквартирантите да го номинират, а тази безпрецедентна конспирация бе наказана от Големия брат с имунитет и забрана на Шефа да излъчи номинациите си тази седмица. Тази вечер ще видим как последните събития в Къщата буквално ще сринат скандалния готвач и той ще пожелае да напусне шоуто. Дали Петров ще изпълни заканите си, или в крайна сметка ще се успокои, престои да разберем.

Едно сериозно обвинение, отправено от Джулиана по адрес на Мегз, ще се превърне в повод натрупаното напрежение между двете дами да ескалира с пълна сила. Миглена ще потърси сметка на силиконовата красавица за думите ѝ по адрес на отношенията между Мегз и нейната майка, а спокойният тон на Гани бързо ще се превърне в гневни крясъци и тежки заплахи.

Въпреки вътрешните противоречия между съквартирантите, седмична мисия Big Brother TV тече с пълна сила и те ще бъдат принудени да работят в екип и да излъчат новинарска емисия, както и да подготвят разследващ репортаж. Смехът отново ще се завърне в Къщата, благодарение на водещите на новините Алфредо и Енджи Касабие, а дали всичко ще завърши с успех за домакинството, ще разберем тази вечер. 

Виж коментарите (10)

Още по темата (412):
06.01.2019 Сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско от Варна: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП Брадър"
19.09.2018 Варненката Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов си взе жена за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).