Годжи се отдели от светския живот и съвсем се запусна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:02 / 11.12.2022
3547
Откакто си взе млада жена, Георги Милчев - Годжи рязко се състари, вместо да стане точно обратното. Музикантът не е първа младост, но не е и престарял – на 53 години е. От изявите му в социалната мрежа се вижда, че е напълнял с поне 10 килограма, а кожата на лицето му е увиснала. 

"От доста години не съм те гледал, но си много одъртял, Годжи!", "Много си се отпуснал!", "Ау, какво е станало с теб, човече? Вземи се в ръце!", пишат почитатели на баскитариста в социалната мрежа "ТикТок", където наскоро си направи профил.

Хора от обкръжението на Годжи твърдят, че напълняването му се дължи на лични проблеми, свързани най-вече с младата му жена Надежда Дончева. Преди няколко месеца тя фалира и затвори двата си магазина за антикварни предмети и биопродукти. Блондинката продаваше картини, ръчно рисувани картички, здравословни храни, скъпо вино и алкохол, но цените бяха прекалено високи за Северозапада и галериите й във Враца хлопнаха кепенци. На тяхно място вече има руски гастроном.

Преди 5 години баскитаристът на "Ку-ку бенд" окончателно напусна столицата и заживя в провинцията. Той се изнесе с настоящата си половинка във Враца, където на 16 декември 2017 г. се роди дъщеря им Цвета. Първоначално семейството живееше в апартамент под наем, но после музикантът купи просторна къща и се разположи в нея с благоверната си и детето. Домът им се намира във врачанския квартал Бистрец.

Известно е, че музикантът е родом от северозападния край и най-хубавите си ученически години е изкарал там. Решението да се изнесе във Враца взел заради майка си Цветана, която имала нужда от специални грижи, тъй като е в напреднала възраст. За да е по-близо до родителката си, Милчев наел апартамент в любимия си град и лека-полека окончателно се установил там. Той продължавал да пътува често до София, но само по работа.

Половинка му Надежда също нямала против да живее във Враца и да отгледа дъщеря си там. Тя бързо обикнала новия си дом и дори даде живот на малката Цвета в местна болница, а не в луксозна софийска клиника.

"На Годжи му омръзнаха светската суета и шумният живот в столицата. Иска да си живее кротко. Откакто си взе млада жена, Георги Милчев - Годжи рязко се състари, вместо да стане точно обратното. Музикантът не е първа младост, но не е и престарял – на 53 години е. От изявите му в социалната мрежа се вижда, че е напълнял с поне 10 килограма, а кожата на лицето му е увиснала.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Русенската и Варненската опера гостуват на Люлякови музикални веч...
Почина дизайнерът, който изработи свещеническо облекло за папа Йо...
Световноизвестен певец с български корени празнува днес
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...
Помислете много добре: Кой е с предимство и защо?
Ако работите на компютър, не забравяйте правилото 20-20-20 и пийт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).