Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Големите български имена в покера
Автор: Екип Varna24.bg 17:25 / 10.02.2021Коментари (0)1942
©
Покерът е онази игра, която предлага много лица, още повече стратегии и разполага с всички необходими ресурси, за да ни промени завинаги. Експертите често казват, че именно тази игра никога не омръзва, защото винаги играете срещу нов опонент, а картите и правилата – те са само още едно средство за победа. Макар и през последните години покерът да се радва на много внимание и успехи, трябва да бъдем категорични в една посока – това е играта, която ни предоставя разнообразни шансове за победа. Експертите често казват, че това е играта, в която победител е само онзи, който намери своята собствена стратегия. Повтарянето на дадена стратегия може и да не работи за нас. До това заключение са стигнали и някои от големите български имена в покера, които през последните години показват впечатляващо присъствие на сцената и винаги си тръгват особено доволни:

През миналата година станахме свидетели на един много сериозен фурор в покер сериите. Българинът Стоян Маданжиев не само впечатли аудиторията с умения, но и привлече световното внимание към себе си. Как се случи това? От първите си участия, Маданжиев изкарва доста скромни приходи от няколко хиляди долара. В последствие решава, че е натрупал достатъчно опит и бързо се насочва към сцената на Световните покер серии, които се провеждаха онлайн. Конкурентите в този турнир бяха над 5000 души. Финалът носи сумата от около 3.9 милиона долара и подозираме, че те са напълно достатъчни, за да се нареди на второ място като един от най-успешните играчи в България. След това отново изчезна от сцената и най-вероятно продължава да играе онлайн, за да се подготви за следващия по-сериозен турнир. Маданжиев е доказателство, че с малко повече поглед над играта и трупането на опит, няма нищо невъзможно.

Димитър Данчев, известен в онлайн пространството като KuuL може да се смята и за покер играчът с най-високи парични успехи. За разлика от Маданжиев, той има постоянни приходи от най-различни турнири и макар най-големият му успех да се оценява на приблизително 1.9 милиона долара, покер постъпленията през всички години са около 4,6 милиона долара. Позиционираме двамата играчи по този начин, защо искаме да подчертаем и тенденцията на успехи. Понякога е необходим един голям успех, но винаги може да се състезаваме в повече турнири, за да се наслаждаваме на стабилни финансови доходи. Техниката на Данчев е по-често срещана, докато историята на Маданжиев е от онези славни моменти в покера, които винаги бихме оценили. Напомняме, че някои играчи използват и други псевдоними в онлайн пространството и точно това прави трудно представянето им.

Огнян Димов е играч, заслужил два пъти членството си в клуба на милионера. Приходите му от близо 2.2 милиона долара го нареждат в челната петица с лекота. Не трябва обаче да се заблуждаваме от ника му - cocojamb0. Българинът много добре познава играта и в онлайн пространството често се нарежда в топ 4. На събитието на PokerStars в Барселона печели близо 725 хиляди евро, на Световните покер серии печели сумата от 378 хиляди долара, избирайки конкретно събитие. Останалите приходи идват от суми между 10 и 20 хиляди долара, което е повече от достатъчно. Не трябва да забравяме, че професионалните играчи най-често трупат опит в онлайн платформите. Към настоящия момент ще забележим, че повечето букмейкъри вече са отворили вратите си за почитателите. Забелязваме, че езиковата бариера също не е проблем, след като вече има Бет365 мобиле и предоставя изключително лесна и удобна платформа за всеки клиент. Там ще открием и още едно важно изискване - можем да играем по всяко време с играчи от цял свят, като именно така се трупа и повече опит. Именно онлайн платформите са в основата на всяка по-впечатляваща професионална кариера и често се смятат за първата стъпка към поканите за големите турнири с впечатляващи наградни фондове.

Столичанинът Симеон Найденов също се радва на световно внимание от покер сцената. Родният талант показва хладнокръвие и достатъчно умения, за да си тръгне винаги доволен от престижните турнири. Фактите говорят сами за себе си, след като най-голямата му победа носи сумата от 672 хиляди долара. Общите приходи от началото на кариерата до този момент се равняват на 2.6 милиона долара. Според глобалните рангове по приходи, той се нарежда на 621 място. Най-вероятно към момента се повишават, но както казахме и по-рано, не всички приходи могат да бъдат проследени, особено след като тази игра предоставя дискретност за клиентите в онлайн платформите.

Фахрадин Мустафов е още един майстор на блъфа и хладнокръвието. Макар и неговата най-голяма награда да е почти половин милион долара, постоянството в покера е донесло сумата от близо 1.9 милиона долара. Спрямо останалите играчи, Фахрадин е едва на 952 място по приходи, като в последно време може да се отдалечи още малко от класирането. Подозираме, че точно това не го притеснява, все пак притежава уменията за инкасиране на постоянни печалби. Експертите очакват много изненади от него в пролетния сезон, както и от всички други имена в класацията.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Влизането на България в Шенген
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Енергийна криза
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: