Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голям успех очаква една зодия днес, за друга денят ще е крайно неприятен
Автор: Екип Varna24.bg 08:53 / 01.12.2021Коментари (0)918
©
Дневен хороскоп за 01.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


В деловата сфера разчитайте на рутината. Успехът е с вас. Бъдете внимателни при създаването на нови делови партньорства, за да избегнете бъдещите проблеми. Не е във ваша полза да разказвате за предстоящите си срещи и начинания, особено ако ще поставите началото им преди края на месеца. Очертават се проблеми в личните ви отношения заради любовните ви авантюри, които са излезли на бял свят неочаквано, а уж сте дискретни. Нова любовна връзка ще ви донесе само разочарования и сексуално неудовлетворение.

ТЕЛЕЦ

Опитват се да ви подчинят на волята на вашите началници, но те няма как да властват над вас. Искате да постигнете важна цел и ще успеете, въпреки тяхното противопоставяне. Въпреки нахалството на вашите колеги и опитите да ви отклонят от избраната от вас посока, успехът е с вас и няма да ви изостави. Изпълнени сте с желание да наложите мнението си за края на месеца на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от полезния и зареждащ ви със сили секс.

БЛИЗНАЦИ

Чувствате се уморени, но е добре да се трудите активно поне до обед. Заемете се с текущите си служебни задачи, но само ако сте отхвърлили спешните. На работното място ще ви изненадат с допълнителни задължения, които скандализират и вашите колеги. Не се ядосвайте следобед си почивайте в приятна компания. Споделете с вашите брачни или интимни половинки  деня си, за да ви разберат и да не се сърдят, че нямате желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание или имате ваши си причини. По-добре е да сте искрени.

РАК

Овладейте вашето нетърпениe, колкото и да ви е трудно и се задълбочете в служебните си задължения. Денят ви носи успех, приходи и интересни срещи, а за мнозина и романтична вечеря. Днес имате възможност да получите подкрепа на идеите си не само от вашите колеги, а и при среща с влиятелни хора, които са оценили знанията ви. Няма причина, заради която на се инатите и да не отидете на вечеря с любимите си хора, ако сте я обещали предварително, защото гневните им изблици им може да ви дойдат в повече в този ден.

ЛЪВ

Странна отпадналост е причината да изостанете със задачите си днес, но сте в състояние да я надмогнете. Не се депресирайте, а осъзнайте, че ще се справите заради добрите условия за работа. Начинанията са успешни. Когато провеждате делови разговор се постарайте да бъдете убедителни и да не противоречите. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, но са за предпочитане пред чашката с колеги или приятели.

ДЕВА

Не проигравайте идеалната възможност за успешното стабилизиране на постигнатото от вас до момента. Трудностите са породени от новите ви делови партньори, които не искат да работят в този ден, както очаквате. Мамят ви и се опитват да ви отнемат вашите пари и проекти. Защитите правата си без да позволявате на други хора да разговарят вместо вас. През деня възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и сте изморени.

ВЕЗНИ

Тези от вас, които са натрапчиво активни на работното си място, ще си спечелят неприятели. Обмисляйте внимателно действията си, за да не обидите някой от вашите колеги. Не обиждайте никого на работното място и не проявявайте ината си към вашите делови партньори. Ако спазите това изискване, успехът е с вас. На всяка цена, въпреки разправите у дома, се опитайте да докажете, че сте готови на примирие и чувствата ви не са се променили. Справете се със семейните си задължения, за да не се лишите окончателно от сексуални наслади.

СКОРПИОН

Всички, които точат зъби за ново професионално поле за изява, да не бързат, защото избора им може да се окаже погрешен, да се въоръжат с търпение и най-напред да проучат всички подробности. Днес сте амбицирани да заемете нова професионална позиция, но промените може да се окажат негативни. Следобед и вечерта проведете разговори у дома. За да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Сексът изобщо не е приоритет на интимната ви половинка и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст, защото раздялата ви е гарантирана.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе се за рутинни и досадни служебни задължения и липса на емоции в свободното време. Ще се изнервите, заради усещането, че сте лишени от личната си свобода. Деловите срещи и запознанствата на работното място изобщо не са очакваните, а и късметлии от разговорите, които провеждате няма да сте вие. Не се изненадвайте, ако отношението не само на вашите колеги, а и на близките ви към вас се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети. Не забравяйте да им дарявате достатъчно внимание.

КОЗИРОГ

Вашата емоция надхвърля позволените граници и може да се наложи да изяснявате причината за съществуващите от месеци професионални проблеми. Не мислете, че ще се случи чудо и всичките ви притеснения на работното място ще изчезнат сами. Спорът с вашите началници в този ден ви гарантира понижение или уволнение. В личният живот постигате спокойствие. Ако сте срещнали подходящата половинка обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Мечтаете да се захванете с нова дейност в следващите дни, а днес ще я обмислите до най-малките подробности. Направете крачката към ново начало, но като разчитате на своите знания и на интуицията си. Внимателно прочетете договорите, които искате да подпишете след две седмици, защото те са гаранция за бъдещата ви финансова стабилност. Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. По-добре пригответе вкусна вечеря и се отдайте на приятни разговори  и сексуални удоволствия.

РИБИ

Във ваши ръце е възможността да направите крачката към осъществяване на вашите идеи и да поставите началото на нови задачи. Късметът е на ваша страна, а общуването е полезно за вас. Предстои ви изключително успешен ден. Не се изненадвайте, ако ваши стари познати внезапно се появят отново в живота ви. Не бързайте да им се доверявате. Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: