Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голяма Тутутека се готви във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:36 / 13.12.2015Коментари (0)4031
©
Веднага след двата юбилейни концерта на шоу група Тутурутка на 20 декември от 17:00ч. и 20:00ч. в зала 1 на ФКЦ-Варна, започва най-голямото диско Коледно парти. Точно в 22:22ч. в клуб Инкогнито, намиращ се в Фестивален и Конгресен Център Варна, се превръща за една вечер на дискотека ТУТУТЕКА - ЕЛА ИЗГРЕЙ.

Варненци помнят култовия клуб на Тутурутките който се намираше в подземния паркинг на ФК и работи три сезона. Там ставаха най-яките студенски партита, палиха се баровете, раздаваше се таратор и шкембе. Гониха се прасета по дансинга, ловяха се шарани, гостуваха най-големите БГ звезди и персонала винаги беше маскиран. ТУТУТЕКА - ЕЛА ИЗГРЕЙ се превърна за кратко време в най-доброто място за забава и танци в град Варна.

Точно 12 години след, затварянето на подземния паркинг на ФКЦ-Варна, НЕнормалните от група ТУТУРУТКА искат да възродят за една вечер ТУТУТЕКАТА.

Много песни, танци и игри с публиката, награди очакват всеки който избере да празнува в ТУТУТЕКАТА на 20 декември. Допълнителен турбо-сайнд ще бъде добавен и много светлинни ефекти.

Пръв зад пулта ще се качи един от резидентите на Тутутеката - DJ JIJO. Той е подготвил умопомрачителен сет с който да загрее всички гости. Оставяйки ги в ръцете на друга култова фигура от нощния живот на град Варна - Жоро Бой. Винаги усмихнатото русо момче бе също резидент на легендарния клуб. Сега ще се представи под името Old Funky J. Жорката както си го знаят варненци, ще ни разходи из дебрите на ретро музиката и старите фънкарии. Друга култова личност която ще развеселява гостите, е приличащия повече на пират от колкото на DJ J - DJ Trexx. Тихомир за кратко време стана любимец на варненските парти маниаци, няма истинско парти без негово участие. Дали ще бъде MC, ще пее или просто ще пуска яка музика-той винаги е на върха.

Естествено шоу мените от група ТУТРУТКА ще дирижират цялото парти, песни, игри, смях и много забавление очакват всички, който се присъединят към събитието. Единственото лошо нещо на цялото парти е, че ще бъде САМО един ден! Събитието е част от 20 годишния празник на групата и няма да бъде повторено поне още 5 години.

Ако не искате да изпуснете тази най-голяма пред Коледна веселба, група Тутурутката Ви очаква в ТУТУТЕКАТА - ЕЛА ИЗГРЕЙ 20 декември 22:22ч. клуб ИНКОГНИТО ФКЦ-ВАРНА.




Още по темата: общо новини по темата: 94
06.01.2016 »
05.01.2016 »
04.01.2016 »
04.01.2016 »
03.01.2016 »
02.01.2016 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
Празник на розата 2024 в Казанлък
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: