Голяма новина за Бил Гейтс

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:46 / 09.03.2023
773
През октомври миналата година най-голямата дъщеря на Бил Гейтс и Мелинда Френч се омъжи. 26-годишната Дженифър сключи брак с 31-годишния Найел Насар, за когото беше сгодена от началото на 2020 г. В края на ноември двамата споделиха още една голяма новина - че ще стават родители.

Сега разбираме, че Бил Гейтс и Мелинда Френч официално са станали баба и дядо преди броени дни. 26-годишната дъщеря на бившата двойка Дженифър Гейтс и нейният съпруг Найел Насар обявиха появата на първото им дете заедно в общ пост в Instagram. На сладката снимка новата майка и олимпийският състезател по езда са облечени в кремави пуловери, докато тя държи бебето си на ръце, а той придържа малките крачета на новороденото.

"Изпращаме любов от нашето здраво малко семейство", написа двойката, добавяйки розово сърце, молещи се ръце и усмихнато лице с емотикони със сърца. Дженифър Гейтс и Насар не споделят името или рождената дата на дъщеря си в публикацията. Що се отнася до Мелинда Френч, тя не може да бъде по-щастлива, като отговори на публикацията на дъщеря си "Добре дошла на света. Сърцето ми прелива."

Бил Гейтс пък заяви, че новината, че са баба и дядо, е променила възгледите му за живота и за филантропията му чрез фондацията Bill and Melinda Gates, припомнят от Today.

"Наскоро започнах да гледам на света по различен начин, когато по-голямата ми дъщеря ми съобщи невероятната новина, че ще стана дядо. Самото изписване на тази фраза: "Ще стана дядо", ме кара да се вълнувам. И тази мисъл дава ново измерение на работата ми. Когато мисля за света, в който ще се роди моето внуче, съм по-вдъхновен от всякога да помогна на децата и внуците на всички да имат шанс да оцелеят и да се развиват", написа наскоро Гейтс.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Как да ядем правилно стриди?
Близка до кралското семейство: Принц Уилям и принцеса Кейт "преми...
Цитиридис качи снимки от болницата
Родопите – планината призната с най-лечебния въздух и най-ниското...
Финалът "Евровизия" 2024 е на 11 май, за съжаление България не уч...
Познахте ли го като войник?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).