Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голямата любов на Тони Димитрова я замени с нейна съгражданка
Автор: Екип Varna24.bg 09:29 / 04.06.2022Коментари (0)1257
Иван Ченов – последният публичен мъж на Тони Димитрова, я е заменил с нейна съгражданка, издават запознати. Музикантът, с когото обичаната певица преживя бурен роман, завършил със серия от обидни скандали, от няколко месеца имал сериозни отношения с дама на име Мариета, която също като Тони била от Бургас. Пътищата им обаче се срещнали в чужбина, докато Ченов бил на гастрол. Сега двамата живеели в Швейцария и се носели на крилете на любовта, а новата му половинка била далеч от музикалния сектор и се препитавала като социален работник.

Новината за любовната афера на Иван стигнала и до ушите на Тони, която вече няколко години не може да се възстанови от изпепеляващата им връзка и продължава индиректно да атакува музиканта.

"Има неща и хора, които, ако можех да върна времето, не бих си ги причинила! Но няма такава гума, затова съм си наложила да ги помня като бивши човеци. Ама те са пренебрежимо малко и не ми занимават мислите“, коментира наскоро гласовитата бургазлийка.

Преди време тя намекна, че докато са били заедно, Иван ѝ е свалял звезди, а тя е била наивна и му е вярвала безпрекословно, а той се е възползвал от доверието ѝ и я е мамел.

"Беше от наивност и глупост. Вече не бих се втурнала така безпаметно в каквото и да е“, категорична е Тони, която е затворила сърцето си за мъже и сега се радва на новите си пориви в музиката.

След горчивия опит от връзката ѝ с по-младия от нея Ченов тя започнала да бъде твърде мнителна към мъжете. В последната година не била готова за връзка, защото се чувствала зле емоционално заради загубата на брат си и други близки хора, покосени от ковид.

Тони си изпатила от връзката си с Ченов, който изгря в "Гласът на България“ преди години, и във финансов план. Дълго време той трупаше дивиденти на неин гръб, печелеше от нейните участия, а тя го вземаше на мащабни турнета дори в Щатите. В края на отношенията им се заговори, че той пръскал парите ѝ за хазарт.

Преди любовното разочарование с младока изпълнителката на "Ах, морето“ има още едно фиаско – брака с бащата на дъщеря ѝ Магдалена. Двамата дълги години се караха публично, а Тони го обвиняваше, че не се грижи достатъчно за тяхната обща наследница. Към днешна дата щерка им Маги е вече голяма и учи криминалистика, като преди това се опита да следва в НАТФИЗ, но напусна доброволно, защото актьорското майсторство не било стихията ѝ, пише "Ретро".



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: