Гошка внесла милионите в банка и дим да я няма

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
09:54 / 06.08.2016
1470
Милионерката Гошка, която удари втората най-голяма печалба в испанската лотария "Ла Примитива", е изчезнала и местонахождението ѝ е неизвестно, съобщи испанското електронно издание Clm24. 

Преди това 61-годишната българка е внесла получените чисти над 54 млн. евро в банков клон в градчето Кинтанар дел Рей, община Куенка, където живее от 15 години със семейството си. 

"Нищо не знаем за щастливката от този момент", казва служителката в лотарийния пункт Лаура пред агенция ЕФЕ. 

В понеделник Гошка, която работела в селското стопанство, пристига при нея да си провери билета и разбира, че е станала милионерка. Насъбрали се много хора, щастието ѝ е огромно. Единият от синовете на българката напусна работа като шофьор след новината за изсипалия се златен дъжд. 

Кметът на Кинтанар дел Рей също потвърди, че парите вече са прехвърлени на сметка на семейството на Гошка - около 54 милиона след удържането на данъци. Градчето е разбунено от огромната печалба от 68 млн. евро. Вече са се увеличили мераклиите за джакпот и продажбите на билети значително са се увеличили, радва се жената от пункта. 

Мнозина се надяват да ударят тлъстата печалба "Гордо" по Коледа, която е най-голямата в Испания. Двете сестри - тотаджийки в Кинтанар дел Рей, още не могат повярват, че толкова пари са се изсипали в градчето им, където никога не са падали големи печалби. Кметът се надява вече богатата българка да инвестира и в селището с 8000 жители, чийто бюджет е само 5 млн. евро.

Виж коментарите (5)
Още новини от Любопитни новини:
30 грама от този деликатес ще ви струват приблизително 1500 лева
Никол от Hell’s Kitchen призна какво я е сринало в последната сед...
Нов хазартен оператор стартира до дни
Ива Дойчинова: Книгата "Многото стаи на сърцето" съдържа много фи...
Енчо Керязов за "Нощ на звездите": Тези деца са изключително тала...
Чатбот, преструващ се на свещеник, приканва да се изповядате


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).