Гошо от Почивка нарече Слави "плешивото момченце", а Криско - "надут кап*т"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
17:31 / 21.06.2018
4485
Криско е надут кап*т!", скочи варненският рапър Гошо от Почивка срещу своя доста по-популярен колега Криско. С това беше даден първият задочен изстрел на най-яростната война сред българските музиканти от години насам. Екшънът започна часове след публикуване на новия хит на Гошо от Почивка. Самодейният майстор на римите се подиграва жестоко с Кристиан Талев. В песента се осмива съвместната работа с Гери-Никол и Слави Трифонов, който е наречен "плешивото момченце".

"Ламтиш за парата, ма миришат ти краката", не спира с подигравките варненецът. В няколко рефрена има и директна закана за саморазправа: "Силен на лъжи, гърми те Джипи" и "не се е*авай с Джипи да не те преспи". Причината за гнева на Гошо от Почивка, който от години живее в испанския град Малага, е отказ на Криско да направят съвместно парче.

"Много е надут, мисли се за бог на рапа - аргументира своето последно музикално вдъхновение Гошо от Почивка. - Предложих му да направим песен. Дори не ми отговори. Много е арогантен. Пееше за кокаин, а сега за моренце. Криско е превъзбуден селянин. Не го мразя. Просто ми е смешен. Не си мислете, че завиждам."

Гошо от Почивка няма никакво намерение да се помирява с Криско, дори нашумелият продуцент на Тита да му подаде ръка.

"Ще го подмина. Няма да го погледна даже - сърди се варненецът. - За мен е бай х*й. Чалга певец. Гери-Никол го заряза, а тая Тита е надута пикла. Чалгаджийка, която не може да пее!". Гошо от Почивка има и версия защо Криско не му обръща внимание.

"Завижда ми, че имам талант, по-голям от неговия. Голяма надувка е, а всъщност е един голям кап*т", отсече пред "България Днес" култовият музикант.

От своя страна Криско не пожела да отговори на момента срещу атаките на своя колега. "Хората си правят песни. Музика е все пак", лаконично отвърна Пламен Кътев от музикалната компания на Кристиан Талев.

Виж коментарите (2)

Още по темата (412):
06.01.2019 Сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско от Варна: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП Брадър"
19.09.2018 Варненката Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов си взе жена за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Любопитни новини:
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).