Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Грандиозно шоу подготвя Филип Киркоров във Варна
Автор: Стоян Маджиров 12:13 / 09.04.2019Коментари (1)4795
©
Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне в България през юни. Артистът ще представи новото си шоу "Я+R" # Цвет Настроения", премиерно в пет български града. Той ще гостува в София на 8 юни, Пловдив - 10 юни, Бургас - 12 юни, Варна - 14 юни, Русе - 17 юни.

Мащабната продукция е дело на творческия двигател на "Цирк дю Солей" - Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на цирка, но и с бляскавото шоу на Селин Дион "А New Day“. В новата програма певецът е съпроводен от образите на “Муза" и “Ангел" - спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип Киркоров. Тирове с тонове техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт, пристигат в България за шоуто. Концертът включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, “счупили" рекордите на руските радио класации, като “Цвет настроения синий", “Ибица" и др.

Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова "Уважаемый автор" (1987 г.)., След премиерата на новата си програма, артистът сподели за отношенията си с Алла Пугачова. "За всички тези години, научих толкова много от нея, че се разбираме без думи. За мен тя е авторитет и приятел, чието мнение ценя“.

Филип Бедрос Киркоров е народен артист на Русия, Беларус, Украйна, Чечения и Ингушетия, академик е на Международната академия на духовното единство на народите по света. Роден е във Варна, но на 7-годишна възраст заминава със семейството си да живее в Москва. Баща му Бедрос Киркоров е български арменец, а майка му Виктория е рускиня. Завършил е държавното музикално училище “Гнесини“ в Москва с отличие. Първата му изява е през 1985 г. в “Шире круг“. Той е единственият поп изпълнител от Източния блок, който е покорил световни сцени като “Медисън Скуеър“, “Фридрихщадс Палас“, “Кодак тиатър“, “Тадж Махал“, “Гранд тиатър“, “Юбилей тиатър“, “Карнеги Хол“ и др. Работил е и заедно с Майкъл Джексън.

Деца до 7-годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място. Родителите /придружителите/ трябва да носят копие на акта за раждане на детето.

Премиерните представления в България: 

София 8 юни, Пловдив - 10 юни, Бургас - 12 юни, Варна - 14 юни, Русе - 17 юни. Билети в мрежата на Eventim.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.04.2019 г.
0
 
 
Стига ги рекламирате тези бездарни пе**ли.Къв крал е този ?ааа крал е...плагиат!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: