Гришо разпуска в Маями заедно с любимата си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:08 / 22.02.2021
1674
Райско кътче в северната част на Маями, Флорида, си избраха за малко почивка първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров и приятелката му Лолита Османова.

За това се похвалиха младите влюбени в социалните мрежи, пише "България днес".

Двамата се наслаждават на топло и слънчево време, гледка към океана, палми и всички необходими на българския спортист процедури за възстановяването му от болежките, които го настигнаха по време на Откритото първенство на Австралия по-рано този месец.

Последно двамата бяха заедно в Мелбърн, където отново демонстрираха отлично настроение.

Красивата Лолита мотивира за добри игри Гришо с целувка, която бе уловена от телевизионните камери и влезе като кадър в компилациите от интересни моменти от първия за годината Голям шлем.

Османова бе неотлъчно до нашето момче, с когото си направиха и няколко разходки из града и околностите му, като дори посетиха и местния зоопарк. За да документират всичко, те си пускаха и снимки на профилите в социалните мрежи.

Само преди дни стана ясно, че Димитров се отказва от турнира "Сингапур тенис оупън" от категория ATP 250, след като по първоначална информация бе потвърдено, че той ще се състезава в азиатската страна. Причина за това е именно контузията, получена в Мелбърн.

Гришо и Лолита имат достатъчно време да са заедно, тъй като българинът обяви, че ще продължи сезона си с участие на ATP 500 в Акапулко, която ще се проведе между 15 и 20 март. Българинът има чудесни спомени от турнира, тъй като е бивш шампион от 2014 година.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).