Хлебарка и човешки зъб - сред най-странните подаръци за Св. Валентин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:50 / 20.02.2016
1229
Електрически охладител за вино и дрехи не по мярка. Това са сред най-често връщаните и заменяни подаръци след изминалия Свети Валентин. Кои са най-странните и най-нежеланите подаръци от влюбените провери екип на Нова тв.

Съскаща хлебарка за 10 долара безспорно повежда класацията на най-странните подаръци за Деня на влюбените. Зоопарк в предградията на Ню Йорк предлага сертификат за хлебарка, кръстена на името на любимия човек.

В класацията на ексцентричните подаръци се нарежда и колие, изработено от части от тялото - човешки зъб или дори косъм. Всичко това може да се поръча онлайн и да се достави на любимия. У нас обаче онлайн поръчките за празника все още са далеч по-клиширани.

При онлайн поръчки на стоки можем да върнем или заменим всеки подарък в двуседмичен срок. След всеки празник валят жалби за неудачни подаръци в потребителските организации.

Най-често връщаме бижута, обувки и книги, но нищо от това не попада в класацията на най-странните подаръци. Сред тях може да бъде наредена поставка за ножове, предназначена предимно за бивши.

Модерни се оказват и дистанционните управления за мъже. На бутоните им има команди като "Купи ми цветя", "Забрави за бившата си", "Разтрий ми краката".


Виж коментарите (0)

Още по темата (4):
12.02.2016 Знаците на любовта в миналото: Да напиеш менците, да грабнеш китката
12.02.2016 Деца изрисуваха автобус на любовта за 14 февруари
10.02.2016 Любовни ябълки са хит за Св. Валентин
08.02.2016 Майстори на виното от Бяла ще премерят сили в конкурс за Трифон Зарезан
Още новини от Любопитни новини:
Съвет: Търсете жилище за ремонт, а не такова, в което да се нанес...
Планетата на любовта и парите сменя своя знак, ето кои ще са късм...
Знаковото лице на bTV напуска телевизията
СЕМ погна "Ергенът" заради обидите на мама Ксения
Владислав Апостолов: "Лудият Макс" е изключително добра филмова п...
Диона с нова драма на пътя


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).