Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскоп: Някои хора да не очакват пари днес
Автор: Екип Varna24.bg 07:39 / 25.05.2024Коментари (0)1161
©
Хороскопът на Алена за 25.05.2024 г.

ОВЕН


Денят е почивен и е благоприятен за поставяне на ново професионално начало, въпреки че общуването е затруднено. Отложете планираните разговори, които ще ви донесат разочарования. Позволете си да отправите запитване към чуждестранни фирми за бъдещо делово сътрудничество. В семейството ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които все отлагахте.  Имате възможност да си доставите незабравими сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

От сутринта в почивния ден се пригответе  за неочаквани промени, които добри или лоши ви носят полза. Ще се забави плащане, което очаквате с нетърпение. Бъдете благодарни за получената помощ от вашите колеги. Денят е добър за разговори с ръководството и с държавните организации, ако ви е необходима тяхната помощ или намеса. Проблемите в семейството и с интимната ви половинка идват от вашата непрекъсната заетост. Ако не сте се прибрали навреме, не се надявайте на романтични мигове и сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Не очаквайте днес, а и денят е почивен, парите, които се надявахте да получите преди няколко дни, но ще ги имате  в понеделник. Ако се занимавате с търговия си гарантирате печалба. Запазете спечеленото, защото скоро ще ви потрябва. Общуването в този ден също ви носи успех. На работното място се справяте добре, ако не пилеете времето си в безполезни разговори. На несемейните Съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца напомня, че е време да помислят за потомство. Прибързаните бракове или сексуални контакти не са желателни. 

РАК

Имате възможност в почивния ден да докажете на вашите колеги, че сте незаменими при преодоляване на трудностите на работното място. Общувате с лекота и с неприятелите си. Овладейте емоцията, за да си спестите неприятностите породени от острия ви език. Успехът е с вас, ако сте търпеливи и тактични и не иронизирате хората от обкръжението си. Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да правите агресивен секс с партньорите си, само защото искате да си отмъстите.

ЛЪВ 

Поставете успешно ново начало на вашето работното място, въпреки че деня е почивен. Имате възможност да приключите със стари задачи, чиито срокове отдавна сте пропуснали и да си възвърнете доверието на вашите началници. Не спорете с вашите колеги. Заемете се с новите си служебни задачите и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните в романтична връзка. Семейните да не изневеряват. Семейните могат да се отдадат на сексуални наслади, но останалите да преценят дали са сигурни в чувствата си.

ДЕВА

Осъществете планираните срещи и делови разговори без значение дали са ви приятни хората, които очаквате. До обед  в почивния ден се подгответе да изясните проблемните делови отношения. Успехът е с вас. Не го пропилявайте. Вашето добро настроение засилва желанието ви за активна и доходна работа. Положете старание на работното място и не изоставяйте задълженията си. Не отказвайте съвети от роднини. Следобедът предлага нови запознанства и романтични увлечения. Ако не сте семейни, ще изживеете незабравими сексуални мигове, но само ако сте уверени, че чувствата ви са споделени.

ВЕЗНИ

Склонни сте въпреки че деня е почивен да драматизирате разговорите, свързани с претърпени от вас неуспехи. По-добре ги приемете като поредния научен урок. Дарили са ви с опитност и са трамплин към нови върхове. Трудностите на работното ви място не са свързани с ваши действия. Не се ядосвайте заради чуждите пропуски и не подавайте ръка на колеги, които няма да оценят жеста ви. Избегнете критичните забележки. Жените  да очакват нови запознанства и неочаквани романтични приключения. Семейните да не изневеряват. Сексът ще ви зареди със сили и добро настроение. Не го пропускайте заради ината си.

СКОРПИОН

Предстои ви благоприятен  почивен ден, който ви позволява да обмислите, а ако вече сте го сторили, да поставите успешно началото на нови занимания. Ще общувате с много хора. Не ви съветвам да изяснявате делови отношения. На работното си място можете да се справите със задълженията си, само ако сте упорити и да работите с търпение. Жените ще изживеят неочаквано романтично приключение, но трябва да внимавате с контактите и новите запознанства. Нямате желание за секс, а и ако ще се развеждате той е недопустим с досегашните ви партньори. 

СТРЕЛЕЦ

Не пътувайте. Не рискувайте в почивния си ден и не се претоварвайте с физическа работа. Възможни са неприятности свързани с отказът ви да се заемете с неразрешени имуществени въпроси. Късметът днес не е с вас. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате до себе си непредпазливо. Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, които могат да се превърнат за несемейните в стабилна връзка. Семейните, които все още нямат деца могат да се отдадат на сексуални удоволствия, но и да очакват зачеване на дете.

КОЗИРОГ

Отложете пътуванията в почивния ден, ако вредят на преките ви служебни задължения. Не рискувайте заради предложенията на ваши познати, които ви обещават чудеса без труд от ваша страна, и които няма как да се сбъднат. С агресия и инат няма как да се наложите и да постигнете добри резултати на работното си място. Бъдете търпеливи. Ревността създава сериозни недоразумения в личните ви отношения. Не опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви. Не ги пропускайте.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви е почивен и е изпълнен с промени. Срещнете се с деловите си партньори и обсъдете новите си идеи, чиято реализация предвиждате за края на месеца. Пристъпете към обмисляне на тяхното осъществяване, но без да влагате големи средства. Не налагайте мнението си с агресия. Спокойният тон ще направи по-силно впечатление. Избегнете влошаване на семейните отношения. Не прекалявайте с претенциите към  към любимите си хора, за да не ги отблъснете. Подгответе приятна романтична вечеря и се отдайте на желан и от двама ви секс.

РИБИ

Успехът е с вас предимно на работното място, дори и в почивния ден. Задачите ви изискват търпение, но ги отхвърляте с удоволствие, защото знаете какви приходи ви гарантират. Очаквайте и допълнителни постъпления във вашата банкова сметка. На всички прави впечатление усърдието ви. Очаквайте новина за повишение, която ще ви изненада в най-подходящия момент. Несемейните, които са срещнали подходящата половинка, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения. Сексуалните ви отношения не са желани и от двама ви, затова и се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте причината.



Още по темата: общо новини по темата: 615
17.06.2024 »
16.06.2024 »
15.06.2024 »
15.06.2024 »
13.06.2024 »
12.06.2024 »
предишна страница [ 1/103 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Енергийна криза
Расте броят на случаите на маймунска шарка в Европа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: