Хороскоп за 29 декември

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:54 / 29.12.2023
689
Овен

Обърнете специално внимание на партньора си в живота, покажете му, че е специален. Вечерта е предимно за усамотение и разговори на четири очи.

Телец

Еуфорията около настъпването на Новата година започва да Ви завладява. Направете последни проверки дали всичко е организирано както искате. Важното е да организирате празник и да покажете на другите колко държите на тях.

Близнаци

Решили сте да свършите прекалено много неща. И нищо чудно да успеете, макар че ще има доста непредвидени външни фактори. Юнаци сте си Вие.

Рак

Настроение ще има, идеи за забавления - също. Не се хабете твърде, трябва да сте готови за следващите дни. Имате още малко време за подготовка. Междувременно намерете и малко време за отдих, нищо не е на всяка цена.

Лъв

Ще се наложи да се оставите на течението, защото каквото и да започнете, трудно ще става. Важно е да се отърсите от вътрешните си страхове, те са най-голямата спирачка.

Дева

Ще сте малко разсеяни, ще Ви се иска да избягате от задълженията си и да останете поне за малко сами. Не упорствайте за безсмислени неща.

Везни

Имате доста повече неща за вършене от обичайното. Планирайте времето внимателно, защото може да не Ви стигне за всичките Ви мащабни планове.

Скорпион

Решихте ли вече къде и с кого ще посрещнете новата година? Може би трябва да помислите и за тоалета, не остава много време. Нали знаете както посрещнете годината, така ще Ви върви, така че постарайте се.

Стрелец

За Вас ще е интересен този ден. Малко повече ще филосфтване и ще досаждате на другите. Не губете чувството си за мярка, важно е.

Козирог

Някакво вътрешно напрежение ще усещате през целия ден. Нали знаете, че напрежението е заради невзети решения. Знаейки какво искате и действайки, всичко ще се нареди.

Водолей

Не бъдете прекалено сериозни и намръщени, но също и не бъдете толкова безотговорни, че да оставяте други да решават вместо Вас какво да правите.

Риби

Ще сте в еуфория, ще измисляте невероятни неща, Нова година иде. Имате идеи в изобилие, дано намерите кого да включите в смелите си хрумвания.

Хороскопът е от astrohoroscope.info.

Виж коментарите (0)

Още по темата (587):
12.05.2024 Чудесни новини за някои зодии днес
09.05.2024 Май ще е труден и осеян с предизвикателства за три зодии
04.05.2024 Празник е, но тези две зодии трябва да бъдат особено предпазливи
02.05.2024 Изключителен ден очаква някои от зодиите на Разпети петък
21.04.2024 Неочаквани обрати на съдбата за една зодия днес
18.04.2024 Четири зодии се славят като най-романтичните и грижещи се за любовта
Още новини от Любопитни новини:
30 грама от този деликатес ще ви струват приблизително 1500 лева
Никол от Hell’s Kitchen призна какво я е сринало в последната сед...
Нов хазартен оператор стартира до дни
Ива Дойчинова: Книгата "Многото стаи на сърцето" съдържа много фи...
Енчо Керязов за "Нощ на звездите": Тези деца са изключително тала...
Чатбот, преструващ се на свещеник, приканва да се изповядате


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).