Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскоп за 29 януари: Труден ще бъде денят за някои
Автор: Екип Varna24.bg 08:35 / 29.01.2023Коментари (0)5171
©
Дневен хороскоп за 29.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Денят е почивен и ще е труден за вас. Не се товарете доброволно със задължения, които не са ваши.  Не позволявайте да ви използват. Ако искате можете да пътувате. На работното място не провеждайте делови разговори.  Ваши познати искат да работят с вас. Не разговаряйте с тях за назначение. Оставете тази задача на колегите си. Трудно ще избегнете проблемите в семейните отношения и разногласия с партньора си, ако пренесете лошото настроение и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не се ядосате на партньора си, че ви пита защо сте с кисела физиономия. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете компромисни в почивния ден и да не надхвърляйте възможностите си. Внимавайте с нетактичните си изказвания и грубовати шеги, за да не си създадете врагове сред вашите колеги и приятели. На работното си място се освободете от напрежението, за да се справите добре със задълженията си. Рискувате да се провалите в личните отношения заради недоверие в чувствата си. Денят е идеален за пътувания. Вечерта се отдайте на почивка сред любимите си хора. Ако сте уморени и не сте готови за секс, просто споделете деня и изживяванията с близките си и спокойствието на интимните мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Обърнете внимание на поведението си в този почивен ден. Сдържаността ви при делови срещи може да се възприеме като студенина и горделивост, отблъскваща партньорите ви, които трудно ще приемат поведението ви. Пазете се от негативно влияние, което цели да ви тласне в погрешна посока. Успехът е с вас на работното ви място. Бъдете умерени в критиката, ако след като се приберете заварите бъркотия в дома си, заради мъст, че не сте си у дома в почивния ден. Не спорете с партньора си. Ежедневните ви задължения и недоволството на вашите близки не са причина да се лишавате от сексуални удоволствия. 

РАК

Денят е почивен и е благоприятен за творчество, което ще ви създаде добро настроение, като компенсация за неочакваните лични проблеми, изникнали в този ден. Обмислете нови възможности за професионална изява, която ви носи и добри приходи. Не бъдете алчни и не искайте да получите и това, което не ви се полага. Не се надявайте на запознанство с подходящ партньор, въпреки опитите да ви оженят преди настъпването на Новата година. Няма да бъдете щастливи. Сексуалните ви отношения не са хармонични, но причината е в неясното бъдеще на вашата връзка. 

ЛЪВ

Днес, въпреки че деня е почивен, сте енергични имате възможност да постигнете небивал успех на работното място. Късметът е на ваша страна, ако не се предоверявате на всеки, които иска да ви бъде полезен. Финансови загуби, предизвикани от чужди грешки, ще ви развалят настроението. Бъдете внимателни, за да избегнете проблемите. Следобед се очертават разправии с вашите близки, заради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревност в партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили, заради закъснението ви. Трудно ще докажете невинността си. 

ДЕВА

Разправии ще ви погълнат изцяло в този почивен ден. Преценете добре възможностите си и не разчитайте на помощ. Ще се справите с трудностите сами. Пътувайте! Предпазвайте се от грешки. Внимавайте да не влошите финансовото си положение. Ако сте на работното си място се справяте добре със задълженията си. Не са изключени трудности в личните отношения, ако през целия ден сте извън дома си и пренебрегвате любимия си. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви. От вас зависи да избегнете краят на романтична връзка и липсата на сексуален живот. 

ВЕЗНИ

Бъдете отговорни съм задълженията си на вашето работно място, въпреки че на мнозина изобщо не им се работи, а и деня е почивен. Заемете се задълбочено със задачите, които поехте предишния ден. Нямате причина да спорите с вашите колеги, въпреки че се изкушавате, само защото се чудите как да се измъкнете и да не се занимавате със служебните си отговорности. Посветете вечерта на семейството си, на партньора и на децата си. Близките ви очакват от вас повече внимание, а също и са готови да ви създадат приятна емоция, ако отидете с тях на ресторант и се повеселите.

СКОРПИОН

Ще жънете плодовете на своя труд. Очаквайте приходи, за които ще научите също в почивния си ден. Парите, които ще получите са добре дошли. Общуването е затруднено, заради опитите ви да напътствате всички. Не прекалявайте с щедростта си. Стабилизирайте отношенията си и завоюваните позиции на работното място. Не са изключени неочаквани промени в личните ви отношения, заради изневяра, която сте разкрили неочаквано и ви е наранила дълбоко и непоправимо. Естествената ви реакция е отказът ви от интимни мигове и сексуални наслади, не само заради изневярата, а и заради нараненото ви его. 

СТРЕЛЕЦ

От сутринта в почивния ден ще се изнервите от разправии с колегите си и ще сте раздразнителни. Не създавайте сами трудности на работното място, а премълчавайте и се задълбочете в задачите си. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви е безпричинна и вреди и на вас и на околните. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си, на приятни емоции и спокойни разговори. Бързо и почти безпроблемно сложете край на подтискащите ви конфликти в семейството и се отдайте на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Поставете ново начало на вашето работно място и не позволявайте на околните да провалят почивния ви ден с разправии  и капризи. Успехът е с вас и ви обещава признание. Откажете отправените ви делови предложения. Няма да са изгодни за вас и може да повлекат финансови загуби. Не са изключени  закономерни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите пред исканията на близките си. Не допускайте да ви изнудват за непланирани разходи, дори и ако брачната ви половинка се опитва да ви лиши от секс. 

ВОДОЛЕЙ

Пътуванията са успешни, въпреки че деня е почивен. Ще се окажете под  покровителството на влиятелни хора и ще осъществите плановете си за бъдещите си професионални успехи. В общуването запазете спокойствие. Не напрягайте атмосферата. Начинанията са успешни, дори и ако са свързани с дома и семейството. Имате много обожатели, но сте влюбени до уши само в един, а днес имате възможност да споделите чувствата си. Бъдете искрени и не премълчавайте. Не избързвайте със сексуалните контакти, ако целите да съхраните отношенията си. 

РИБИ

Завършете до края на почивния ден  спешните задачи, проведете деловите си срещи. За почивка мислете вечерта. Излезте на разходка или отидете на гости. Избягвайте финансовите загуби заради прибързаност и недоглеждане. Съветът ми е да не оставате на работното си място до късно, защото имате нужда от почивка. Ваши роднини се опитват да ви създадат проблеми в брака. Не допускайте тяхната намеса, ако бракът ви е стабилен. Сексуалните ви отношения са хармонични. Вечерта отново ще летите в облаците на любовната омая.



Още по темата: общо новини по темата: 574
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Бюджет 2024
Олиото стигна цената на зехтина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Дете почина в училищен двор в Казанлък
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: