Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскоп за 30 януари: Предстоят промени
Автор: Екип Varna24.bg 08:37 / 30.01.2023Коментари (0)1250
©
Дневен хороскоп за 30.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Всички ваши действия, свързани с печелене на пари няма да ви задоволят и ще са далеч от вашите очаквания, но бързо ще наваксате забавянето. Проявете гъвкавост и си наложете търпение, като овладеете емоциите си. Не си внушавайте провали на работното място или проблеми в отношенията с вашите колеги, само защото сте надали ухо на слухове, които не се отнасят за вас. Сами си вредите. Възможна е среща с ваш отдавнашен интимен партньор. Ако сте семейни ще си създадете сериозни проблеми с брачния партньор. 

ТЕЛЕЦ

Денят не е добър за активна работа и начинания, защото сте напрегнати и нервни, размисъл в действията и няма, а емоцията не води до положителни резултати. Склонни сте дори и към словесно нападателно поведение, което днес ви печели врагове. На работното място си наложете търпени и спокойствие, за да не се изпокарате с всички. Не позволявайте на вашата женска мнителност и обидчивост да усложнят отношенията с близките ви. Несемейните жени ще изживеят неочаквани романтични мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Пригответе се за нови задачи и за трудности в общуването, породени от вашата прибързаност и необмислени приказки на работното място. Отхвърлете планираните служебни задачи. Не ви съветвам да провеждате среща с вашите подчинени, ако се чувствате уморени. Късметът не е на ваша страна. Освободете се от напрежението в семейството, мили дами и отношенията ви ще станат нормални. Докажете на любимите си хора, че чувствата ви са непроменени. Липсата на взаимно разбирателство е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

РАК

Ще се справите с трудностите и проблемите с помощта на делови партньори, които ще ви помогнат да осъзнаете собствените си възможности. Емоцията пречи на решенията ви, но следобед ще я овладеете. Трудностите по пътя ви, които са неочаквани, ще се превърнат в поредната причина за песимизъм и лошото настроение. Възможно е влошаване на отношенията с роднините ви. Не променяте убежденията си, но по този начин вредите на себе си. Не проявявайте агресия в леглото, защото не дарява сексуална наслада на партньорите ви.

ЛЪВ

Поставете успешно начало на нови занимания. Работата ви носи успех, без значение с какво сте се захванали. Не бъдете прекалено разточителни, ако сте решили да дадете официален обед или вечеря, ако е свързана с ваш личен повод. По-добре откажете командировката, дори и да е примамлива и печеливша, ако ще ви попречи да се справите с професионалните си задължения. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимите си хора. В сексуалните си отношения не сте склонни да се съобразявате с партньора си. Променете поведението си.

ДЕВА

Начинанията са успешни. Настроени сте за активна работа и не бива да се повлиявате от опитите да ви попречат. Не позволявайте да ви занимават с проблеми, които не ви интересуват. Успехът е с вас, ако внимавате и не разчитате само на късмета си, който може да проработи, но и да ви изостави. Няма да ви липсват семейни проблеми заради импулсивността ви. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в интимните ви партньори. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.

ВЕЗНИ

Денят няма да е очакваният от вас, защото сте нестабилни и неуверени. Причините са странични, но повлияват така настроението ви, че не ви се занимава дори със задълженията ви на работното място. Избягвайте деловите разговори и изобщо не разчитайте на късмета си при преговори, ако не успеете да ги отложите. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност. Ако сте избегнали проблемите, вечерта имате възможност да се отдадете на сексуални удоволствия и романтични мигове.

СКОРПИОН

Денят ви е успешен както на работното място така и в личен план. Не се отказвайте от започнатите задачи. Начинанията са успешни, ако си наложите търпение. Бизнесмените да не разчитат на нови запознанства, но ако ги осъществят да са предпазливи. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъдат щастливи. Ако сте семейни, сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Предстоят ви промени, които не бива да превръщате в негативни. Ако сте старателни и усърдни на работното място със сигурност ще бъдете възнаградени. Предпазвайте се да не предизвикате гнева на вашите колеги. Отложете пътуванията, за да проведете разговори за назначаване на нова позиция или за повишаване на заплатата. В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви и не прикривате непрекъснатите съмнения в половинката си. Естествено е след разправиите да нямате желание за интимни мигове. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри. 

КОЗИРОГ

Днес сте подложени на изкушението да се впуснете в нови делови запознанства. В същото време сте разколебани, борейки се с желанието да се усамотите. Вашата нервност води до материални загуби. Бъдете внимателни при изпълнение на професионалните си задължения, за да избегнете грешките. Внимавайте с романтичните запознанства, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми, особено ако сте семейни и имате отраснали деца.

ВОДОЛЕЙ

Направете плановете си за следващия месец. Професионалният успех няма да ви изостави, въпреки трудностите на вашето работно място. Очаквайте закъснели финансови постъпления, но не бързайте да ги харчите. Вашите колеги са причината за запознанства, които ще бъдат пречка пред общите ви планове. За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност.

РИБИ

Очаквайте добри приходи. Новите предложения за работа преценете добре, преди да се хвалите. Приемете единствено тези задачи, които ще подобрят материалното ви състояние само чрез допълнителна работа. На този етап не е добре да предприемате промени и да напускате работа, защото може да се окажете без средства за препитание. Романтичното настроение ще ви подтикне към флиртове, които могат да прераснат още в деня в сериозна връзка. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия при взаимно желание.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: