Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскопът на Алена за днес
Автор: Екип Varna24.bg 09:05 / 07.01.2024Коментари (0)825
©
Дневен хороскоп за 07.01.2024 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена.

ОВЕН


Денят е почивен. Огледайте се назад и дайте оценка на постиженията си. Изкушени сте да обмислите бъдещите си планове, но ви съветвам да не бързате и да не се занимавате с тях днес. От вас зависи да сте упорити и да отстоявате мнението си, а също така да се борите за правата си и да не допускате странична намеса, която да блокира намеренията ви.

Вечерта си почивайте в компанията на семейство или ако не сте го създали с вашите близки. Те са помогнали като са организирали празник за ваш приятел във вашия дом. Повеселете се и след това си дайте заслужен отдих.

ТЕЛЕЦ

Денят е почивен и ви позволява да претворите в реалност някои важни решения, които сте взели в края на миналия месец. Ще изясните отношенията си с вашите колеги. Не прекалявайте с претенциите си към вашите подчинени, защото рискувате да напуснат  и да ви създадат трудности.

Очаквайте материални успехи или новина за повишение, която ще ви изненада приятно. Отношенията с любимите ви хора ще се успокоят, но това зависи и от вас и умението да премълчавате. Пазете се от импулсивни действия и внимавайте  да не ги обидите  с необмислените си думи и да се лишите от сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Заредете се с оптимизъм от сутринта в почивния ден, няма причина да се подтиснати. Обмислете новите перспективи за вашата кариера и професионалното ви развитие. Променете някои от вашите негативни черти, вие си знаете кои. Възможно е да срещнете трудности, породени от организиране на важно задгранично пътуване.

По-добре се справете сами, вместо да разчитате на помощ, за да не ви навредят. Изнервени сте от опити да ви наложат обвързване в интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимните ви половинки ви упрекнат в некоректност. Просто се дистанцирайте и не допускайте сексуален контакт. 

РАК

Ще изживеете приятни мигове в почивния ден, отдадени на любимите си занимания, но не се захващайте с хобито си, ако имате спешни задачи. Предстои ви ден на професионални и финансови успехи, които ще изненадат приятно и вас и близките ви, ако сте дейни и не чакате друг да свърши вашата работа.

Самочувствието ви е отлично. Вечерта се усамотете в дома си, ако сте уморени. Близките ви са разочаровани от поведението ви и трудно ще ви простят, че дори отказвате вечерята. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако не постигнете разбирателство и примирие. 

ЛЪВ

Имате възможност в почивния ден да превърнете в реалност вашите решения и да оправите отношенията си с вашите близки и колеги. Направете плановете си до края на месеца. Не бъдете прибързани, ако разговаряте с делови партньори преди да отидете на работното си място, не обещавайте продължения на разговора, защото решенията ви може да не са правилни.

Вечерта за пореден път ще посрещнете гости. Искате да се усамотите с близките си, но те са на друго мнение и ви изнервят с постоянното присъствие дори и на ваши желани приятели.  Докато си легнете ще сте забравили за сексуалните си желания. 

ДЕВА

Вероятно в този почивен ден в главите ви се въртят много идеи, свързани с кариерата ви и професионалното ви развитие. Ще промените и начина си на живот точно днес при това неочаквано и за вас самите. Заредете се с оптимизъм. Финансовото ви състояние е отлично и ще ви помогне да се почувствате уверени в себе си.

Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако празнувате имен ден не пропускайте да изпратите по-рано гостите. Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Ще започнете почивния си ден по един изключително приятен начин, заети със задачите си, с любимите си служебни занимания, в компанията на приятни колеги, които сте подбрали за общите ви задължения. Изпълнени сте с оптимизъм, но бъдете предпазливи. Работете отговорно, за да заслужите признание и да си осигурите повишение.

Не се отдалечавайте от семейството и любимите си хора, които се нуждаят от вашето внимание. Сексуалните ви отношения изискват да осъзнаете грешките, които допускате в интимните мигове и да не проявявате агресия.

СКОРПИОН

Усещате неразположение от сутринта в почивния ден, но то е обяснимо и очаквано, защото имате лични проблеми, които сте си създали сами. Въпреки това ви очакват професионални успехи. Бъдете търпеливи и се постарайте да вникнете в онова, което правите. Вашето чувство за отговорност и добросъвестното отношение към всичко, което предприемате ще са ви полезни. Не рискувайте.

Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в проява на ревност от тяхна страна, че сте намерили душеприказчик извън семейството си. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, ако не сте вбесили с поведението си интимната си половинка. 

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден обмислете още веднъж начинанията преди да направите крачката към тяхната реализация, въпреки че сте се разбързали и искате да надскочите времето. Не се доверявайте на съвети, които не са ви необходими, а и се опитват да ви ги дават хора, без да имат знания и представа от вашата работа.

Отношенията с вашите колеги са добри, ако не отхвърляте мнението им. Не са изключени проблеми с брачната ви половинка, които създавате сами заради опитите да налагате правила, които не се харесват. Можете да ги избегнете само с търпение и такт. Вечерта ще си изпросите отказ от сексуални удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 583
21.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
предишна страница [ 1/98 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Евроизбори 2024
Бум на коклюш в България
Специализирани полицейски операции в страната
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: