Хванаха Меган Маркъл в голямо противоречие

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:14 / 16.03.2021
3936
Медиите във Великобритания хванаха Меган Маркъл в сериозно противоречие. Оказва се, че години преди да заяви пред Опра Уинфри, че не е имала информация за кралското семейство преди да стане част от него, Меган всъщност е написала пост по темата в своя блог.

Припомняме, че в сензационното интервю американската актриса сподели, че не е имала представа в какво точно се забърква и че никога не била търсила името на настоящия ѝ съпруг принц Хари в Google. Въпреки това се оказва, че в свой пост отпреди 7 години Меган говори за мечтата си да стане принцеса, както и за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Блогът на Маркъл the Tig, както и нейните лични акаунти в социалните мрежи бяха закрити след като тя стана част от британското кралско семейство. 

 В поста си от 2014-а година, Меган говори за пищността на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, която се състоя през 2011-а година. “Малките момиченца си мечтаят да станат принцеси, аз например исках да бъда като Ша-Ра, принцесата на Силата" - пише Маркъл.

“За тези от вас, които не са запознати с анимационното филмче от 80-те години, Ша-Ра е близначката на Хе-Ман, тя носи меч със себе си и е кралска бунтовничка, известна със своята сила" - допълва тя.

“Сякаш зрелите жени също запазват тази детска фантазия. Вижте само пищността и обстоятелствата, които заобикалят кралската сватба, както и неспирните разговори за принцеса Кейт" - пише още Маркъл.

Разказът на Меган е съпроводен с интервю с принцеса Алиа Ал-Сенуси от Ливан, а актрисата споделя, че по време на кореспонденцията им е трябвало да се ощипе, за да повярва, че си пише с истинска принцеса. В допълнение към противоречивия пост на Меган някои от нейните най-близки приятелки също са изтървали колко обсебена всъщност е била тя от кралското семейство, пише още "Woman.bg".

Приятелката от детството на настоящата херцогиня Сузи Ардакани разкрива, че заедно са гледали сватбата на принцеса Даяна и принц Чарлз. Ето какво разкрива майката на Сузи:

“Винаги съм обичала Даяна, имах нейната биография, която дадох на Меган да прочете. Бях записала на видео кралската сватба през 1981 г. и много пъти сме я гледали заедно със Сузи и Меган." Друга нейна приятелка Нинаки Приди, която се е снимала заедно с Меган пред Бъкингамския дворец през 1996 г., пък споделя, че Маркъл буквално е била обсебена от кралското семейство.

“Тя винаги е искала да бъде новата Даяна" - допълва Приди.

Биографът Андрю Мортън пък пише: “На 16-годишна възраст тя гледала погребението на Даяна, заедно със свои приятелки, а сълзи се стичали по бузите ѝ в трогателния момент, когато камерите приближили кралския ковчег".

Виж коментарите (1)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...
Как да се справим с мухъла, появил се след конденза на прозорците...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).