Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
И втората двойка треньори в предстоящия сезон на "Гласът на България" вече е известна
Автор: Екип Varna24.bg 12:57 / 04.05.2022Коментари (0)1418
И втората двойка треньори в предстоящия девети сезон на "Гласът на България“ по bTV вече е известна и това са двамата и единствени действащи треньори, с победа в шоуто досега – звездните Галена и Иван Лечев. В последния сезон Галена изведе гласовитата Петя Панева до титлата "Глас на България“, а Мастър Иван Лечев три пъти преди това бе треньорът-победител в различните сезони.

Двамата се присъединяват към вече обявените DARA и Любо Киров, а четиримата заедно оформят пълния, изключително силен и определено колоритен треньорски състав в деветия сезон на "Гласът на България“. Той ще стартира тази есен по bTV, а снимките тепърва предстоят.

Кандидатите да участват в надпреварата за 50 хиляди лева, да бъдат чути от цяла България и да станат новия "Глас на България“, тази година са стотици. След проведените прослушвания, те вече подготвят своите сценични изпълнения, издават от екипа на предаването.

"Нямам търпение да стартираме работа по новия сезон и да чуя новите гласове на България! Тази година очаквам още повече талантливи участници, които да ни завладеят с пеене и присъствие“, споделя вълнението си Галена.

"След победата на моя отбор в последния сезон очаквам, че моите любими колеги треньори ще се "постараят“ да ми отмъкнат короната, но отсега да знаят, че няма да им е лесно“, усмихва се тя и добавя: "Гласът на България“ е едно прекрасно изживяване и съм щастлива, че отново ще бъдем заедно!“.

Въпреки, че в последния сезон Иван Лечев не успя да стигне до победата със своя отбор, той не само не губи надежда, а подхожда с подобаващо самочувствие и типичното си чувство за хумор: "Мисля, че е крайно време най-добрият треньор да спечели отново!“, заканва се с усмивка той.

Явно конкуренцията между треньорите този сезон ще е наистина сериозна и всеки от тях ще бъде готов на всичко, за да привлече в отбора си най-добрите, интересни, впечатляващи и завладяващи гласове. Кой от тях ще чуе пръв, ще разпознае и ще се обърне на новия "Глас на България“ зрителите предстои да разберат - тази есен по bTV.

Далеч по-опитен и още по-усмихнат в новия сезон се впуска и неговият чаровен водещ – синеокият музикант, продуцент и актьор - Иван Тишев.

"За първи път миналата година бях водещ на толкова мащабен телевизионен формат и определено беше голяма тръпка и емоция за мен. Сега съм още по-уверен и нямам търпение отново да посрещна талантливите гласове на България и заедно със зрителите да се потопим в магията на музиката“, споделя той.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: