Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Има ли черна прокоба над участниците във ВИП Брадър?
Автор: Екип Varna24.bg 21:08 / 05.04.2023Коментари (0)1149
©
Зрители и фенове на популярното риалити "Биг брадър" установиха, че много от участниците в неговите издания от началото му досега, както и техни близки стават жертви на болести и нещастни случаи. Това се отнася както за редовите играчи, така и за звездите.

Особено черен е сезон 2016-а на "Големия брат". Поредната жертва на прокобата, която според наблюдатели витае над шоуто, стана актьорът Христо Живков. Преди седмица красавецът загуби битката с рака, която води година и половина. Екранният богослов от суперпродукцията на Мел Гибсън "Страстите Христови" издъхна само на 48 години в Лос Анджелис, който избра преди време за свое постоянно местожителство.

Смърт от атипична пневмония настигна водещия в телевизия ММ Роро. Синът на също без време отишлия си рок певец и СДС активист Вили Кавалджиев се зарази от мистериозна инфекция при почивка на остров Бали, твърдят негови приятели. 40-годишният Роро издъхна в столична болница, пише Хотарена.

През късната есен на миналата година напусна този свят и емблемата на българските "малки хора" - старозагорецът Георги Софкин. Лидерът на едноименната неправителствена организация почина в мизерия, като в последните години от живота си се е издържал с подаяния. Отчаянието го е тласкало и към алкохола, който в крайна сметка скъси фатално живота на Софкин.

Може би най-драматичен обрат претърпя животът на българския емигрант в Лондон Димитър Казълов. В разгара на риалитито той получи вест от жена си, че дъщеря им Деметра е загинала. Дими бе принуден да напусне "Биг брадър", но смъртта на 21-годишната му наследница продължава да е обвита в мистерия. Тогава в медиите се спрягаха различни версии - смърт от свръхдоза, самоубийство от нещастна любов и дори нещастен случай, но истината за трагичния край на младото момиче така и не излезе наяве.

Един от най-атрактивните участници в шоуто - хотелиерът от Приморско Здравко Василев, също бе сполетян от семейна трагедия. Баща му Янаки, уважаван в курортното градче строителен предприемач, загина при нелепо падане от недостроено стълбище на фамилен строеж. Вместо да получи съболезнования и съчувствие обаче, "гларусът" се превърна в обект на атаки в публичното пространство. Причината за това е, че баща му лежал часове наред на строежа в безпомощно състояние, без никой да го потърси.

Прокобата "Биг брадър" настигна, макар и години след участието й, и фолкветеранката Сашка Васева. Изпълнителката го закъса сериозно със здравето преди две години. Дупнишката Мадона започна да губи зрението си, но диагнозата бе поставена едва в немска клиника. Васева претърпя операция от тумор на мозъка и в момента се възстановява успешно според близките й.

Други две звезди - певицата Жана Бергендорф и актьорът Явор Бахаров, също се оказаха, макар и по своя вина, в епицентъра на скандали с дрога, които без малко не сринаха до основи репутацията им. Братът на топактьора Захари Бахаров на два пъти бе хванат да шофира с наркотици и над него надвисна сянката на ефективната присъда. Наскоро Явор остана без шофьорска книжка, а от колата му бяха свалени номерата заради поредното му изпълнение по пътищата на България.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
Бойни спортове
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: