Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Интересно запознанство очаква една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:50 / 14.09.2021Коментари (0)1454
©
Дневен хороскоп за 14.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Направете необходимите анализи на финансовото си състояние, особено ако управлявате ваша фирма. Изслушвайте мнението на колегите си. Предвидените инвестиции може да навредят на бъдещата ви работа, особено при ако са се оказали различни от договореното. Бъдете тактични. Поднесете идеите си, ако искате да бъдат подкрепени от партньорите си. Не е изключено да разрешите важни семейни и лични проблеми, но условието за успех е да запазите спокойствие. Сексуалните ви отношения все още са проблемни и не сте активни, но е време да промените това положение, за да не подтикнете половинката си към изневяра. 

ТЕЛЕЦ

Разговорите с делови партньори ще ви помогнат да откриете нови възможности за излизане от финансовите проблеми, които са ви споходили. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете деловите разговори, свързани с преките ви задачи, за да не си създадете конфликти на работното място, като не пренебрегвате мнението на вашите колеги. Проблемите ви в късния следобед са свързани със семейството, но и неприятните разговори носят полза и стабилизират отношенията ви, въпреки вашата упоритост и нежелание да се съгласите с тях. Не се гответе за сексуални изживявания, ако сте уморени и ще се насилвате, а по-добре се отдайте на почивка и сън. 

БЛИЗНАЦИ

Днес сте обсебени от желание на всяка цена да сте на върха на работното място. Ако сте решили да постигнете признание е във ваша полза да изчакате да получите оценка от колегите си, особено ако сте им помагали и те ви ценят и уважават. Време е да помислите и за себе си, а не само за хората около вас. Отношенията с хората около вас са хармонични. Общуването с околните, дори и с най-близките ви е затруднено, заради желанието ви да спорите и да налагате мнението си чисто по женски, въпреки че не сте прави. От вас зависи дали ще изживеете романтични мигове и сексуални удоволствия. 

РАК

Работете спокойно и не забравяйте да отчитате всички детайли в работата си. Не взимайте прибързани решения, заради ината си или желанието ви да блеснете. Перфекционизма ви носи полза. Не се поддавайте на провокации. Ще научите за постъпили пращания,  добра оценка за ваш отдавна положен труд. Не давайте информация за личния си живот, за да не се възползват от нея ваши неприятели от нея и да не навредят на отношенията ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс пък е причина да се комплексирате и да си мислите, че не сте достатъчно женствени. 

ЛЪВ

Неочаквани разходи в семейството ще нарушат финансовата ви стабилност. Всичко замислено, свързано със задачите ви на работното място ще се осъществи. Преодолейте нервността си и се предпазете от повтаряне на стари грешки. Отложете деловите срещи и разговори. Не рискувайте. Не давайте пари на заем. Вечерта отидете на годни на ваши приятели. След като се приберете се отдайте на чувствата си и на интимни мигове с любимия си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които са желани от двама ви. Причина да ги избегнете е само ако сте прекалили с алкохола или не сте във форма.

ДЕВА

Откъснете се от мислите за проблемите, които имате да разрешавате. Не е изключено случайно запознанство да окаже положително влияние на бъдещото ви финансово състояние. Изненадващо можете да откриете нови източници на доходи, но бъдете внимателни, за да не ви измамят. Оправете възникналите недоразумения в семейството. Близките ви са разочаровани от вашето отсъствие от дома и безпричинно агресивно поведение вечерта. Назрява поредната разправия, заради съмнения във ваши прегрешения, които ще принудят брачния ви партньор да се откаже от интимните мигове и секса.

ВЕЗНИ

Пазете се от измами, свързани с намерението ви да поставите началото на нова дейност. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Всеки опит да се заяждате и да иронизирате колегите си е във ваша вреда. Рискувате да се провалите, заради прибързаност и необмислени действия. Не допускайте проблеми в семейството си, още повече, че за тях не съществува причина. Отношенията ви са идеални и не си струва заради служебни разправии да съсипвате и хармонията в дома си. От вас зависи да се въоръжите с оптимизъм и вечерта да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Интересни запознанства ви зареждат с желание да успявате и обогатяват знанията ви. Подновете стари и полезни делови контакти, но внимавайте и не се сближавайте бързо, както преди Деловите ви партньори ще подпомогнат финансовите постъпления, които отдавна очаквате. Със задачите си се справяте добре. Личните ви отношения са проблемни и не са изключени скандали, които днес вечерта ще ескалират в решението на брачния или интимния ви партньор за раздяла. Изяснете недоразуменията, ако искате да съхраните връзката и брака си. Ако не успеете да се изясните не се надявайте на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Погледнете на професионалните си задачи с оптимистично настроение, спазвайки повелята на Съдбата и ще се справите без проблем и напрежение. На работното място сте във върховата си форма и ще получите похвала. Ще се срещнете с нови партньори, които искат да работите съвместно и ще ви донесат бъдещи успехи. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме. Не мислете, че след като сте дали обещание да сте точни ще ви простят закъснението, особено ако съпругът ви е приготвил вечерята, за да ви изненада. Не се извинявайте на близките си, а се усамотете се откажете от сексуалните мигове, за да не нараните допълнително чувствата им. 

КОЗИРОГ

Въпреки желанието ви да творите се пригответе за трудности, заради невъзможност да получите необходимата ви информация. Не се впускайте в начинания. Успехът ще бъде с вас, ако на работното място завършите започнатите задачи и забравите зе известно време да инвестициите. Неочаквано ще ви изненадат с информация за предстоящи финансови постъпления. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот, а също и тези, свързани с външният вид, ако сте се изоставили заради непрекъснатата си заетост. Не отказвайте поканата да посетите ваш приятел, който празнува рожден ден. Бъдете ослепителни. Вечерта очаквайте романтична среща и сексуални удоволствия, за които дори не сте си мечтали. 

ВОДОЛЕЙ

Промените на работното място трябва да са умерени и предварително обмислени. Ще ви отправят делово предложение, на което не можете да устоите, но го отложете за обсъждане през следващите дни. Отговорете, че ще го обмислите и обсъдите и ще дадете отговор в следващите дни.  Не прекалявайте с високите скорости, ако сте зад волана. Бъдете внимателни с хората, които обичате и на които държите, особено към близките си и по-възрастните си роднини. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете хармония в личните отношения, ако все още не сте семейни и да се отдадете на сексуални наслади. 

РИБИ

В този ден ви предстои разговор, в който ще се сблъскате с неочаквани проблеми. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото веднага има къде да ги вложите. Денят е подходящ за рутинни занимания. Проблемите са много, заради липса на стабилност в мнението ви. Изпратете букет и бутилка вино на ваш приятел, който празнува годишнина от брака си. Вашите партньори очакват приятни мигове. Пригответе им вкусна вечеря и подредете романтична маса за двама, а те ще бъдат щастливи, ако не пропуснете и сексуалните мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: