Йорданка Христова притеснена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:43 / 22.08.2022
1318
"Приключи успешното ни турне. Щастливи сме всички, които участвахме в него." Това сподели неостаряващата изпълнителка Данчето Христова, която цяло лято обикаля страната заедно с колежките си в т.нар. женско турне. Хиляди се тълпяха всяка вечер, за да се радват на естрадните ни изпълнители, а най-аплодираната безспорно бе изпълнителката на "Ще продължавам да пея". Въпреки положителните емоции Данчето е притеснена от събитията, които ни очакват.

"Смятам, че не се вижда краят на войната на Русия в Украйна. Дано се уталожат нещата, но човек отрано трябва да мисли как ще преживее зимата. За голяма криза трябва да се вземат светкавични антикризисни мерки, защото част от народа изнемогва", сподели примата. Тя е привърженик на политиката на унгарския премиер Виктор Орбан и на президента на Турция Реджеп Ердоган, които според нея лавират и гледат интересите на своите държави. Българските управници, смята Данчето, взимат безобразно бързи решения. Такова поведение отивало на шоумени, но не и на хора, у които е властта. Ако някой иска да става актьор, нека отиде да учи във ВИТИЗ", категорична е Христова, предава "България днес".

Колкото до нея, след повече от седем десетилетия живот на пълни обороти, падания, изкачвания, загуби и имания, тя не е готова да постави точка на интересните си истории и е с един крак в следващото начало. "Винаги има път напред и аз ще продължавам да пея"", споделя кипящата от енергия изпълнителка.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).