Истина или измама: Пробутват капки за секс на първа среща

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:50 / 18.03.2015
964
25 лева стигат, за да вкарате желаната жена в леглото още на първата среща. Това твърдят мистериозни търговци във Фейсбук, които продават капки за сексуална възбуда. Сумата се иска за малко флаконче с безцветна течност.

Според рекламата тя съдържа "екстракти от разгонени животни и растения", съобщава "Телеграф". Описва се като вълшебна отвара, която няма мирис и се абсорбира бързо във всяка напитка, без да бъде забелязана.

"С тази напитка всяка жена ще ви върже", хвалят се пласьорите на "вълшебните" капки.

Действието се усещало след 30-40 минути. Жената се превръщала в разгонена тигрица и можела да остане в това състояние от 24 до 48 часа.

Коментарите в мрежата са различни. Някои са категорични, че това е поредната измама. Други подхождат с чувство за хумор и се заканват да направят номер на бившите си гаджета, като ги разгонят с няколко капки в кафето. 

Има и свалячи, които съвсем сериозно проявяват интерес към продукта и желаят да го закупят. Засега обаче никой не е споделил, че го е изпробвал, за да потвърди рекламираното му въздействие върху жените.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Най-честите измами при плащане онлайн
Изписаха Росица Пейчева: Явно няма щастие без болка и изпитания
Експерт: Куцо, кьораво и сакато вари домашна ракия, а тя често е ...
Отбелязваме Световния ден на пчелите
Пригответе се: Удря ни нова магнитна буря
Хората над определена възраст трябва веднага да спрат да пият алк...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).