Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Иван Лечев за "Гласът на България": Летвата е вдигната високо, няма да спечелят хора, които минават просто за забавление
Автор: Йоланда Пелова 12:38 / 10.11.2022Коментари (0)4599
©
"Гласът на България" е шоу за хора, които искат да се посветят на музиката, няма да спечелят хора, които просто минават така, за забавление. Конкуренцията е много силна и такива хора отпадат много бързо. Откакто участвам в това шоу, мисля че ние доста сериозно вдигнахме летвата чисто професионално. При нас няма никакви компромиси, всичко е подчинено на изкуството и на това, участниците да бъдат перфектни." Това каза треньорът в музикалното шоу Иван Лечев за предаването "Добро утро, България" на Радио "Фокус".

"Чакам с нетърпение финала, за видим как ще завърши. Каквото сме направили, сме направили. Всеки, които е достигнал до този етап, има шанс да бъде победител. В неделя предстоят кросбитките, това е борба между отборите, всеки треньор избира кой от неговия отбор да се противопостави срещу участник от друг отбор и така става малко като световното по футбол, едва ли не. Кръстосват се отборите, кръстосват се участниците и това до голяма степен сверява часовника кой до къде е стигнал, как си е комплектовал отбора. Тези, които са стигнали до тук, са много силни и всеки един може да спечели", каза Лечев.

Треньорът сподели, че и има любимец сред участниците, но не би го казал, преди края на шоуто. "Естествено е да има предпочитания. Те се виждат, защото тези, които са достигнали до финала, треньорът ги е избрал - според техните способности и според това, което е успял да "открадне" от колегите си. Естествено е да има участници в отборите на колегите му, които самият той харесва, но оттук нататък решава българският зрител", коментира Лечев.

"Аз за поредна година се смайвам колко е талантлив българският народ. Не е тайна, че живеем в една политическа и всякаква бъркотия, не ни е лесно на всички нас, но като че ли това провокира развитието на страхотни таланти. Година след година неизмеримо количество страхотни таланти се появяват в предаването. Даже и сред тези, които отпадат, има изключително талантливи", каза още Иван Лечев.

Той обърна внимание, че това е шоу и треньорите не са съдници, а са там, за да помагат на талантливите хора. "Тази година има двама участника, които преди са отпадали от музикалното състезание, а сега са на полуфинала. Участниците се подлагат на сериозни изпитания, някои от тях са с крехка психика, но за тях това е сериозна закалка и сериозен опит", става ясно от думите му.

На въпроса как се развиват участниците след шоуто, Иван Лечев каза: "Ще перифразирам една много популярна българска поговорка: "Шоуто помага, но в кошара не вкарва". Нещата са в ръцете на самите изпълнители. Шоуто им дава летящ старт. За тях разбира цяла България и е много важно да си използват този старт. Не трябва да се проспи този тласък, който шоуто дава."



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: