Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Изключителен ден очаква някои от зодиите на Разпети петък
Автор: Екип Varna24.bg 22:44 / 02.05.2024Коментари (0)1235
©
Велики Петък, ден на тъга и размисъл за християнския свят, носи със себе си различни обещания за зодиакалните знаци. Този ден представлява не само време за покаяние и надежда, но и силен астрологичен момент, който оказва влияние върху нашите съдби. За някои знаци 3-ти май ще бъде ден на късмет и положителни промени, докато за други – период на изпитания. Нека разберем какво ни очака на този специален ден.

Овен

Велики Петък ще бъде положителен ден за Овните. Те ще успеят да си спестят определени средства, които могат да им послужат за в бъдеще. Така че трябва да контролират импулсите си за харчене на този ден.

Телец

Телците ще се радват на един специален ден. Ще се отърсят от негативните емоции, които са ги завладели в последно време и ще започнат да усещат силата на идващия Великден. Велики Петък ще бъде преломен ден от седмицата за тях.

Близнаци

На 3-ти май Близнаците ще намерят неочаквани възможности за печалба. Силната им интуация ще ги насочи към успешни финансови дейности, които може да им донесат допълнителни доходи.

Рак

Велики Петък ще е ден на щастието за Раците. Ще се видят с най-близките си хора и ще прекарат времето си заедно. Трудно може да се намеря по-хубав подарък за Раците, така че трябва да са благодарни на съдбата за предоставените им хубави моменти.

Лъв

На Велики Петък Лъвовете ще усетят вълна от радост, която ще промени техния ден в по-добра посока. Събитията ще се развиват в тяхна полза, като по този начин ще им предоставят възможности за благоприятно начало на нови начинания.

Дева

Разпети Петък ще донесе на Девите много страдание и негативни емоции. Те ще се сблъскат със сериозни предизвикателства, които могат да се отразят негативно върху настроението им Трудностите в комуникацията с близките им хора ще им създаде доста проблеми на този ден.

Везни

На 3-ти май Везните ще се сблъскат с изненадващи финансови възможности, които могат значително да подобрят тяхната материална ситуация. Неочаквани парични постъпления ще направят този ден особено благоприятен за тях във финансов аспект.

Скорпион

Не просто Велики, а най-велики Петък ще имат Скорпионите. Един ден, в който всичко ще им се получава без никакви проблеми. Много късмет и щастие ги очаква на този ден. Трябва да ес насладят на подобен тип моменти, защото те са рядкост в живота ни.

Стрелец

Стрелците ще трябва да се справят с някои неприятни моменти, които може да нарушат плановете им за деня. Важно е да останат спокойни и съсредоточени върху решаването на възникналите проблеми, за да продължат напред.

Козирог

За Козирозите, Велики Петък ще се превърне в Разпети Петък. Те ще се почувстват като разпънати на кръст от множеството тревоги, които неочаквано ще се струпат на главата им. Борбата с тези предизвикателства ще изисква много сила и търпение от тях. Трябва да покажат желязната си воля, която ще ги измъкне от капаните на деня.

Водолей

Водолеите ще имат възможността да изживеят един изключително хармоничен и безгрижен ден, в който всички техни тревоги ще останат далеч от тях. Те ще се наслаждават на моменти на истинско спокойствие и щастие, заобиколени от близките си хора.

Риби

Рибите ще се окажат в плен на своето самосъжаление на Разпети Петък, което ще стане техният тежък кръст за носене. Тяхното прекомерно самоанализиране ще ги отведе по пътя на ненужната самокритика. Трябва да се преборят с тази негативна черта на характера си, ако искат да продължат напред, пише actualno.com.



Още по темата: общо новини по темата: 590
17.05.2024 »
14.05.2024 »
14.05.2024 »
12.05.2024 »
09.05.2024 »
04.05.2024 »
предишна страница [ 1/99 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: