Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Изключително интересен хороскоп за неделния ден
Автор: Екип Varna24.bg 10:49 / 26.12.2021Коментари (0)855
©
Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи доста интересен хороскоп за 26.12.2021 г.

ОВЕН



Не е изключено в почивния ден да се наложи да ревизирате и промените бъдещите си планове. Недоразумения в отношенията с вашите делови партньори могат да блокират работата ви. По-добре общувайте с тях в обедната почивка или след като свършите с работата си.

Огромна е възможността да се провалите заради умишлено дадени ви погрешни съвети. Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот. 

ТЕЛЕЦ



Денят, въпреки че е почивен, е добър за завършване на служебните ви задачи и е изключително неблагоприятен за командировки и сключване на сделки, но пък на празник едва ли някой е готов да се лиши от почивката си. Начинанията са успешни.

Не допускайте прибързани действия. Ако сте на ръководен пост дайте шанс на вашите служители да се изявят с идеите си. Личният ви живот е свързан с разочарования, породени от силно изразените ви материални стремежи. Сексуалните ви отношения са в криза, заради съмненията на интимната ви половинка, че я използвате. 

БЛИЗНАЦИ 



Блокирайте опитите на ваши колеги в този пореден почивен ден да ви отклонят от желаната от вас посока. Завзели сте тяхно пространство и сте засегнали амбициите им, затова се опитват да ви вредят. Възможна е неочаквана и незаслужена агресия от делови партньори, с които сте в отлични отношения.

Временна е и скоро ще ви поднесат извиненията си. Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени. 

РАК



Предпазвайте се от депресия, породена от желанието ви да надскочите собствените си възможности в този почивен ден. По-добре планирайте деня си разумно и бъдете умерени с работата. Делово пътуване ще ви донесе успешни бъдещи сделки. Работата, която сте отхвърлили през деня ви е напрегнала, но сте доволни от себе си.  

Вечерта ще се наложи да разрешавате семейни проблеми. Не ви е приятно това задължение, но ще ви донесе спокойствие. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади. 

ЛЪВ



Деловите срещи можете да проведете с успех, ако в почивния ден не сте прекалено доверчиви и проверявате поднесената ви информация. Завършете служебните си задачи. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание.

Не създавайте проблеми на колегите си като ги товарите с допълнителна работа. Следобед се отдайте на развлечения със семейството си. Ще заслужите тяхното одобрение. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора, а след това се отдайте на сексуални удоволствия. 

ДЕВА



Проявата на недоверие и прекалената ви мнителност към вашите колеги е причина за конфликти на работното място в почивния ден. Успехите и провалите ви зависят само от вас, но вие не допускате лесно неуспехите. Наложете си търпение. Очаквайте материални успехи.

Приходите идват в момент, когато са ви необходими пари, за да инвестирате. Вечерта се подгответе за проблеми с ваш роднина. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си брачната ви половинка и да я използват. Забравете за сексуалните наслади заради разразилия се скандал! 

ВЕЗНИ



Денят е почивен и успешен за вас, ако целите да постигнете договореност, която ще ви поведе към нов финансов връх, но не позволява да подписвате споразумения. Заемете се с всичко сами, за да сте сигурни в успеха си. Завършете започнатите сутринта служебни задачи.

Бъдете отговорни, ако отново проверявате финансовите си отчети. След работа се приберете у дома и си почивайте. Въпреки, че целият ден е украсен с неприятния оттенък на лошото ви настроение, се възползвайте от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството. 

СКОРПИОН



Днес, в почивния ден можете само да подгответе договорите за подпис, ако работите в сферата на частния бизнес. Ще сте извор на идеи, без да сте сигурни, че ще бъдат подкрепени от вашите началници и колеги. Начинанията са успешни.

Не пропилявайте деня си в размисли дали да ги започнете или да изчакате. По-добре го сторете преди края на месеца. Следобед си почивайте или пътувайте, за да се заредите с положителни емоции. Вечерта подарете изцяло на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ



Предприетите промени са само във ваша полза, въпреки че деня е почивен. Ако имате ваши съмнения, че ще е така, преценете дали да се откажете от тях и обмислете начините за стабилизация. Ще бъде грешка да смените изцяло работата си или деловите си партньори, но не пропускайте да обмислите новите делови предложения.

Отхвърлете задълженията си у дома, особено ако са свързани с ремонти. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Звездите ви съветват да не се захващате с разрешаване на лични проблеми. 

КОЗИРОГ



Успехът може да споходи в почивния ден само разумните и практичните, а не тези от вас, които се надяват на чудеса и се обвързват с хора, които уж са техния локомотив, но ги дърпат назад. Материалните ви стремежи днес ще се увенчаят с успех.

Не бъдете прекалено алчни и не искайте повече от това, което ви се полага. Следобед лични проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни емоции. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ



В този почивен ден се опитвате да се задълбочите в работата си, но все някой ви прекъсва. Дразните се от невъзможността да работите, но няма как да се справите, ако вдигнете скандал на вашите колеги. Стабилизирайте позициите си и се заемете с професионалните си задължения,  за да не пропилеете деня си в ненужни занимания.

Подгответе се за упреци от брачната си половинка, че я изоставяте на произвола на Съдбата, въпреки че сте длъжни да отидете на работа. Няма как да я убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви накажат с лишаване от секс. 

РИБИ



Начинанията са успешни в почивния ден, а подкрепата на вашите колеги, които работят с вас е навременна. Тези от вас, които са безработни могат да се потърсят работа в интернет тъкмо с полезна информация да запълнят времето си.

Имате възможност да уговорите успешно съдружие или разширяване на вашия бизнес, без да се налагат големи инвестиции от ваша страна. Съветвам ви преди пътуване, ако е неотложно, да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите. Вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 582
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Политическо противоборство в САЩ
Борба за влияние в Близкия Изток
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: