Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Излезе наяве истинската причина за драстичното отслабване на Джулиана Гани
Автор: Екип Varna24.bg 12:13 / 05.06.2021Коментари (0)1500
© Инстаграм
Джулиана Гани е драстично отслабнала напоследък, но вталяването й не се дължи само на усилени тренировки във фитнеса.

Запознати издават, че едрогърдата блондинка е прибегнала и до методите на пластичната хирургия, за да оформи тялото си.

Тя си е правила липосукция, но ако я питате, ще ви каже, че се е отървала от излишните тлъстини само с чай за отслабване и диета.

Мъжът на Джулиана е фитнес инструктор и върти бизнес с продукти за отслабване, като най-популярният от тях е т.нар. чай за детокс. Гани казва, че свалила над 10 кила, приемайки по два пъти на ден от топлата напитка. Хора от обкръжението й обаче издават, че си е помогнала допълнително и с липосукция в проблемните области.

Иначе пред широката аудитория Гани се хвали, че спазва стриктна диета, изготвена от мъжа й Илиян Найденов, която включва по-малко от 1600 калории дневно. "Bcяĸa нeдeля cи пpaвим пo eднo "мpъcнo xpaнeнe", чиятo фyнĸция нe e дa ce нaтъпчeм ĸaтo пpaceтa или дa cъcипeм peзyлтaтa oт цялa ceдмицa cтpиĸтeн xpaнитeлeн peжим, a дa създадем пoзитивeн cтpec нa opгaнизмa cи. Πo тoзи нaчин гo зaxpaнвaмe c paзличeн зa нeгo тип въглexидpaти и мeтaбoлитнитe пpoцecи ce зacилвaт", обяснява тя.

Прави впечатлние, че Джулиана изпитва неистов страх, че може да отново надебелее. Само допреди няколко години тя беше значително по-едра. Килограмите бяха едно от основните неща, които я вълнуваха, дори по време на бременността й. Риалити звездата неведнъж е споделяла колко много се е опасявала да не заприлича на кит.

За деветте месеца, през които носи сина си Давид в утробата си, Гани качи не повече от 7 кг. Макар и бременна, тя продължаваше да спазва диета. Някои я упрекваха, че не е здравословно за жена в нейното положение, но Джулиана не обръщаше внимание на критиката. Тя толкова се страхуваше, че ще се окръгли като бъчва, че направи всичко възможно това да не се случи. Въпреки усилията й обаче, пак не била доволна от някои зони по тялото си, затова се подложила и на липосукция.

Не е тайна, че Гани е обсебена от външния си вид и прави какви ли не интервенции и операции, за да поддържа перфектните според нея пропорции. Тя няколко пъти си е оперирала гърдите и е увеличавала размера им със силиконови импланти, носа си също нееднократно е прекроявала. Еротичната моделка и млада майка толкова е променила външния си вид през годините, че едва ли някой помни каква е била напълно естествената й визия.

Тя се увлякла толкова по естетичните корекции и пластичната хирургия, защото като момиченце обожавала куклите Барби и мечтаела за този идеал, който, разбира се, е недостижим за нормален човек.

Още в тийнейджърските години риалити звездата се изрусила, а по-късно си оправила не само недостъците по тялото, но и по лицето. В един момент устните й бяха достигнали плашещи размери, натъпкани с голямо количество филър. После Гани разгради част от него и джуките й добиха по-нормален вид, но тя няма намерение да се отказва от хиалуроновите пълнители, пише Уикенд. 

Джулиана не спира да твърди, че тънката си талия дължи изцяло на мъжа си Илиян, който от години работи като фитнес инструктор и от време на време пише книги за здравословния начин на живот. Той продава и чай за отслабване – един пакет от ароматните билки струва 20 лева.

Треньорът често е нападан от конкуренцията, че реалната цена на продуктите му е не повече от 5 лв, но пък той той се кълне, че комбинацията е ефективна и регулира метаболизма.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: