Изложба "Храбри сърца" в галерия "Папийон"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:07 / 28.10.2014
772
АРТ ГАЛЕРИЯ LE PAPILLON представя Ралица Савова и Миряна Генчева в "Храбри сърца". Изложбата ще е изложена от 30 октомври до 19 ноември.

Арт галерия Le Papillon има удоволствието да Ви представи за първи път в съвместна изложба живописта на Ралица Савова и пластиките на Миряна Генчева. Две талантливи авторки, които с различни изразни средства, но с еднаква страст и вдъхновение, пресътворяват и покоряват зрителя с храбростта на мечтите си, с емоции и красиви идеи.

Всеки човек се появява на този свят с Храбро сърце - чисто, добро, непредубедено. Храбростта е заложена, вродена в нас като качество, благодарение на което се развиваме, израствам.

Докато сме още деца притежаваме смелостта да наричаме нещата с истинските им имена, без преструвки и премълчаване, смелостта да опитваме, да грешим, да падаме и да ставаме и отново да продължаваме напред, смелостта да се мечтае безгранично и да се преследват тези мечтите. По пътя на своето израстване, постепенно губим частиците от тази храброст. Притиснати от рамките, в които ни вкарват обществените норми, копирайки чужди модели и поведение, все по - рядко се вслушваме в собствените си сърца и забравяме за потенциала на храбростта, двигателят на мечтите.

Точно това обединява и двете авторки - способността да запазят в себе си свежестта на искреното и непринудено отношение към света и храбростта да мечтаят!


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).