Изненада от ФКЦ за Деня на българското кино

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:43 / 13.01.2016
802
На 13 януари 1915 г. в " Модерен театър" в София е премиерата на първия български игрален филм "Българан е галант" на режисьора Васил Гендов. Днес честваме тази дата като ДЕН НА БЪЛГАРСКОТО КИНО.

Уважаеми приятели на българския филм, за празника Фестивален и конгресен център е подготвил изненада за вас - напишете кратък текст на тема: Аз обичам българското кино. Към текста може да отговорите на въпроса ни: кой е българският филм, който бихте препоръчали на своите приятели. Най-добрият текст ще получи награда - отличеният автор ще може да доведе безплатно 10 свои приятели на филм по избор от програмата на Фестивален и конгресен център.

Очакваме вашите откровения във Фейсбук до 17 януари. Победителят ще бъде избран от експертите от сектор "Кино и кинофестивали" на ФКЦ и обявен на 18 януари (понеделник) в 13 ч. на страницата ни във Фейсбук.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Вижте какво празнуваме днес
Розовият шоколад предизвиква истински фурор
"Плоските петна" при гумите на автомобила – как се получават и ка...
Супермоделът Наоми Кембъл разкри добре пазена тайна за децата си
И тази нощ ни удари геомагнитна буря
Нашенецът Яни Янков атакува титлата в най-голямото музикално шоу ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).