Изоставен Ромео плаши любимата с патрони за глигани

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
08:47 / 17.08.2015
1336
36-годишният Митко Илиев размаха пистолет за отстрел на глигани, за да върне любимата при себе си. Екшънът се разиграл на 22 май т.г. в село Стряма, става ясно от обвинителния акт на прокуратурата в Пловдив. 

Митко живеел в Чирпан на семейни начала с Румяна Манчева. Тя обаче го изоставила и се върнала при роднините си в с. Стряма заедно с децата им.

Разгневен, изоставеният ромски Ромео решил да вземе жена си обратно по нестандартен начин. Той грабнал известна марка пистолет с ловен партрон 12-и калибър, с който се убиват диви прасета. Взел и нож с дължина 22 сантиметра и се озовал в Стряма.

Пристигнал пред дома на Румяна и започнал да я убеждава да се върне при него. Тя обаче се дърпала. Брат й чул разправията и се намесил. Илиев го избутал със сила. Излезли съседи и се ужасили от оръжията. 

Митко извадил ножа и докато се бъркал за пистолета, ловка комшийка го изпреварила и хвърлила оръжието в двора. Съседите позвънили на тел. 112, а в това време Илиев духнал. 

Експерти установили, че пистолетът е ракетен и е преправен, за да произвежда изстрел. Чирпанлията е задържан. По делото в съда е призована цялата рода на Румяна.



Източник: в. "24 часа"

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Ръководителят на конкурса "Мис България" с официално писмо, в кое...
Изживей лятото с хитова музика, филмови предизвикателства и супер...
Вижте как хора пазят автомобилите си от градушка с подръчни издел...
Варненци готови за плаж, живакът скача до летни температури
Кремена Димитрова: Имаме дълг към сегашното поколение да му покаж...
Днес денят е шести, месецът също е шести – какво означава това сп...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).