Известна синоптичка заби гадже милионер

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:27 / 07.05.2023
2010
Синоптичката на Нова тв – Лора Георгиева, има нов мъж до себе си, издават запознати пред "Уикенд".

Става въпрос за един от най-желаните софийски ергени – милионерът Лазгин Маджид, син на собственика на фирмата "Самекс", оперираща ресторантите KFC в България. Toй имаше 7-годишна връзка с бившата на Благо Джизъса – гимнастичката Христина, но с днешна дата са разделени и сега излиза с чаровната Лора. Връзката на Георгиева и Маджид е отскоро и тепърва ще се разбере дали щe се задържат заедно.

Дългокраката брюнетка загатва в социалната мрежа, че е влюбена, като публикува снимки на сърца и различни романтични кадри.

Миналата година по това време Лора излизаше с друг богаташ - Паскал Дойчев – строителен предприемат и собственик на веригата фитнеси "Пулс".

Отношенията им обаче вече са приключили. След два неуспешни брака и няколко провалени връзки, 35-годишната синоптичка се надявала най-сетне да е открила правилния човек, който да я приеме заедно с 10-годишната й дъщеря Мишел. Момичето е плод на любовта й с покойния Борислав Манджуков – варненският милионер, разстрелян на столичния булевард "България" през 2014 г.

Лора мина за втори път под венчило с Деян Дачев – отново състоятелен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес в Бургас. За известен период тя се представяше с неговата фамилия. Уж всичко между тях вървеше гладко, но през 2021 г. стана ясно, че тихомълком са се развели. Че са се разделили, се разбра, когато милионерът публикува в социалната мрежа снимка с друга знойна брюнетка от Малдивите.

Щом остана пак сама, синоптичката направи профилите си в социалните мрежи публични и се зае да си търси нов мъж. По това време се заговори, че излиза с Ангел Ангелов – Градуса, собственик на известна марка за пилешко месо и болница "Токуда", който пък е бивше гадже на колежката й Никол Станкулова. После я свързваха с Паскал Дойчев, а актуалната й тръпка се казва Лазгин Маджид.

Последният дълго време бе обвързана с Христина Витанова, която има 2 деца от Благой Георгиев - Джизъса. Бившата гимнастичка обаче не случи на мъж. Запознати твърдят, че както Благо, така и Лазгин й е изневерявал многократно, което довело до очакван край на отношенията им.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...
Как да се справим с мухъла, появил се след конденза на прозорците...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).