Известна водеща от bTV разкри как е отслабнала толкова много

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:23 / 13.02.2023
2060
Тв водещата Нели Хаджийска определено е успяла да се пребори до известна степен с излишните килограми и да се чувства добре в кожата си, без да се срамува от тялото си, когато се показва по телевизията. 

След като видяла и първите резултати, тя буквално се е вманиачила по идеята да има мечтаното тяло и продължава упорито с хранителните режими. От 5 дни е на специален режим, който много й помага при отслабването и със сигурност би помогнал и на други жени в нейното положение, пише "Блиц".

"От утре стартира Житния режим на Петър Дънов Не е късно да се включите и Вие. Вярно, че е желателно да се подготви организма седмица преди това с по-лека храна, но тъй като аз го правя вече 10 години съм го стартирала и след тежки, празнични трапези, тогава просто първите 3, 4 дни са по тежки. Но ефекта си го има!

Това е режим, който наистина не е просто диета. Това е прочистване на всички нива. Физика, психика, мисли, чувства. Човек се изолира, дистанцира, защото тъй или иначе не може да седне с приятели на маса, да хапва и да пийва... Именно в това оттегляне, въздържание и притихване се крие магията на духовния пост!

Опитайте. Направете нещо за себе си. Излезте от "зоната на комфорт" и вижте изобилието, което носи въздържанието! В тези 10 дни е добре да се правят горещи вани, масажи, сауни за да може да се засили процеса на изхвърляне на токсините... Да се мълчи... Да не се шопингува. .. Да се визуализира... Да се моли... Успех на всички", пише те я профила си във Фейсбук и се надява да заинтригува повече хора, които да опитат да издържат на режима.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?
Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на Евтим Милошев крие т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).