Известната турска актриса Бергюзар Корел изригна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:55 / 16.05.2023
2476
Известната турска актриса Бергюзар Корел изригна срещу привърженици на кандидата за президент Кемал Кълъчдароглу, които без съвест скочиха срещу пострадалите при опустошителните земетресения.

Реакциите на активисти от партията на Калъчдаруглу идват, след като стана ясно, че голяма част от гласовете в засегнатите от силните трусове райони са отишли за неговия конкурент действащият президент Реджеп Ердоган.

"Партията на Ердоган води в земетръсните зони, иска ми се да бяхте умрели повече“, са част от безскрупулните коментари, които се появиха в социалните мрежи, докато гласовете от проведените на 14 май избори все още се брояха.

Турската знаменитост, прочула се у нас като Шехерезада от популярния сериал "1001 нощ“, се възмути от подобни подхвърляния в нета и изригна. "Написаното е точно манталитетът, който беше критикуван“, отсече Бергюзар Корел в личния си акаунт в Instagram и напомни: "Хора, които са загубили всичко, четат тези публикации. Хора загинаха!“

"Как се почувстват тези хора, опитващи се да оцелеят, когато прочетат всичко това?“, попита звездата, предаде "Телеграф".

"Не сме ние личностите, които ще отговарят за помощта и солидарността, за да се хвалим. Ние трябва да сме на страната на доброто с мечтата за любов, надежда, единство и да сме заедно. Моля Ви…“, написа Бергюзар в мрежата.

Бергюзар Корел и съпругът й актьора Халит Ергенч бяха сред първите, които дариха милиони турски лири за пострадалите от земетресенията.

Виж коментарите (0)

Още по темата (19):
02.04.2024 Проф. Владимир Чуков: 3.5 милиона турци гласуваха във вреда на Ердоган. Той няма да посегне на Конституцията!
01.04.2024 Проф. Чуков: Най-вероятно ще се стигне до развитие на кюрдския проблем в Турция, но не както Ердоган искаше
31.03.2024 Стрелба в избирателна секция в Турция: Един загинал и 12 ранени
28.03.2024 Мартин Табаков: Ако Ердоган победи Имамоглу в Истанбул, той ще пресече пътя му за президентската власт
06.06.2023 Георги Димов за кардиналните направления след преизбирането на Ердоган за трети път
03.06.2023 Карадайъ в Анкара за третия мандат на Ердоган
Още новини от Любопитни новини:
Кирил Маричков се оттегля от турнето в САЩ - изпитвал нетърпими б...
Рачков издаде какъв е хонорарът на Фънки
Сектанти отнемат децата на една от най-известните актриси
Четирима мъже на финала на Hell's kitchen?
Люси: Не искам да работя с Ивана и Емилия
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).