Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как да изберем официална рокля според повода? Намерете в ETERE
Автор: Екип Varna24.bg 11:04 / 18.06.2019Коментари (0)1287
©
Официалните поводи са нещо много важно и ако искате да заложите на класическа визия с рокля, трябва да сте наясно как да я изберете. Дамски дрехи онлайн може да намерите много лесно, но важното е да изберете най-правилният модел за вас.

Сватба

Ако сте поканена на сватба, то задачата ви хич не е лесна – трябва да намерите работеща за вас визия, която обаче да не засенчва булката. Как да намерите официална рокля, с която да сте елегантни и красиви, но и да не отвличате вниманието? Лесно – бъдете стилни, но небляскави. За целта трябва да заложите на тоалет, които е в един или два цвята и няма характерен принт. Каре или райе е максималната разлика, която може да си позволите. Хубаво е да изберете пастелени цветове в по-тъмна гама. Залагайте на такива, които ви отиват. Ако тъмните палитри не са вашето нещо, вземете рокля в телесен цвят. Внимавайте – ако заложите на розово, може да ви помислят за шаферка, а ако изберете червено, може да откраднете вниманието. Не избирайте нищо прекалено късо. Ако все пак държите да покажете малко повече от краката си – за предпочитане е цепката.

Освен да не отвлечете вниманието от булката, трябва да внимавате за още нещо, когато избирате рокля за сватба – тя трябва да е удобна. Ще прекарате доста време на празненството – харесайте си удобна рокля, в която се чувствате добре и можете спокойно да танцувате.

Работна среща

Разбира се, че роклята за работна среща е много по-различна от тази за сватба – трябва да бъде елегантна, но и да подчертава лицето ви – все пак е важно да ви изслушват. Не търсете предизвикателност, а стил. Заложете на класически кройки, а ако искате да се чувствата още по-уверена – вземете рокля с повдигнати рамене. Залагайте на изчистени цветове и дизайн с по-малко акценти. Можете да сте много модерни и елегантни – в момента трендът са копчета и колани – възползвайте се.

За да допълните работната визия на едноцветна рокля, може да изберете аксесоар – например брошка. Ако цвета на роклята е тъмен, заложете на цветно бижу и обратното. Не носете никакви други тежки бижута. Може да допълните визията си с елегантни деликатни обици и тънка гривна. Лакът ви също трябва да е класически – едноцветен или френски маникюр.

Светско парти

Поканени сте на светско парти, откриване на изложба или друг официален повод, който не е личен – това е моментът да блестите. Тук вече няма ограничения в избора на рокля – вземете, това, в което най-много се харесвате. Ако се питате кое е модерно – дантелата и флоралните принтове! Избирайте модел според формата на тялото си – нека подчертава силните ви страни. Не се страхувайте от плътните рокли по вас, ако имате повече извивки, вместо това вземете оформящо бельо и бъдете смели.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: