Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как да изправим два мача в дуел един срещу друг?
Автор: Екип Varna24.bg 17:35 / 21.05.2021Коментари (0)1330
©
Сигурни сме, че редица футболни фенове са запознати с така нареченият фентъзи футбол. Той наистина е една различна, но и много вълнуваща опция, която може да ни гарантира доста емоции. Оказва се, че спортните запалянковци винаги са подготвени за оригинални предложения при правенето на прогнози. Към този момент ще открием, че е активни редица Palms Bet бонус оферти и точно те могат да ни позволят доста приятни изненади. И ако се възползвате от тях, препоръчваме задължително да обърнете внимание на едно ново предложение – футболните дуели.

Не се притеснявайте и не се изненадвайте, когато забележите, че селекциите на срещи са малко невъзможни. Съвсем спокойно ще открием, че една примерна среща е тази между Левски София и Барселона. Не се плашете, букмейкърът не се е объркал, а просто ни дава още една интересна възможност за забавление. Очевидно е, че ще трябва още време, за да имаме активни отбори в престижните европейски първенства, но това не означава, че с малко въображение не можем да видим една интересна възможност, а и на този етап анализаторите посочват, че спортните фенове одобряват тази идея.

Какво представляват дуелите. Букмейкърът избира два отбора от различни първенства, както е посочено в горния пример. Всеки един от тях ще се изправи срещу друг опонент, но това не пречи да се сверят отбелязаните голове и да се види в това дерби кой е победител. Това означава, че можем да видим отбори като Славия срещу Арсенал, Берое срещу Манчестър Юнайтед и още много други. Феновете могат да избират една от популярните опции – 1, х или 2-ка.

Със сигурност ще е доста приятно, когато видим, че Ботев Враца е успял да се справи с Интер Милано, но подобни изказвания със сигурност ще изненадат останалите фенове. Освен интересни обрати и доста приятни изненади в това отношение, имаме възможност по този начин да получим и редица интересни футболни дербита, а ако използваме малко по-сериозно своето въображение, можем спокойно да следим с интерес някои много специални дербита. Представете си, че Ел Класико се съчетае с битката за София – Левски срещу ЦСКА. Сега си представете, че и двата родни отбора разгромят испанските грандове. Освен една впечатляваща емоция, получаваме и доста добри коефициенти в тези дербита, като шансовете остават в ръцете на спортния календар.

Ще забележим и един доста приятен и подчертан професионализъм, защото няма как да пропуснем и още един факт, брандът е оставил опцията да поставим минимален залог и да тестваме новото предложение съвсем спокойно, без  да предприемаме по-сериозни рискове. Всичко това говори за висок професионализъм и възможност да се насладим на доста приятни дербита, особено след като точно тук вниманието към клиентите е подчертано не само с нови предложения, но и с безплатни игри и разнообразни бонуси.

Още по-добрата новина е, че вече спортните запалянковци могат да пренесат удоволствието от играта на мобилните си устройства – едно изискване, което все повече фенове търсят. Брандът създава и допълнителни емоции с помощта на игри и предложения, които идват автоматично под формата на забавление, което може да ни гарантира колкото се може повече предизвикателства в това отношение, като именно те правят нашето присъствие в платформата още по-приятно.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Съдебна реформа
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (418) 14%
Добре, но можеше и по-добре (395) 13%
Не се справи (578) 19%
Пълна трагедия (1616) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: