Как да разберем дали някой ни е блокирал във Facebook?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:03 / 05.04.2024
1491
Facebook не споделя с потребителите, когато някой от списъка им с "приятели“ ги блокира или изтрие. Официално няма как да се разбере, но How-to Geek споделя няколко варианта, които могат да ни дадат добра индикация, че даден потребител ни е блокирал.

Един от най-очевидните е, ако сте разговаряли с човека през Messenger и това вече не е възможно. Ако в Messenger има надпис, че потребителят вече не е достъпен и/или името му изчезне и се смени просто с "Потребител на Facebook" или нещо подобно, тогава вариантите са два: въпросният човек ви е блокирал или е деактивирал/изтрил профила си.

Друг вариант е да проверите в списъка си с "приятели“ във Facebook. Ако въпросният потребител липсва в него, това също е индикатор, че ви е блокирал или просто ви е изтрил от своя списък.

Може да проверите като потърсите името на въпросния човек в търсачката, съветва Vesti.bg. Ако името се появи в резултатите, то тогава човекът просто ви е "разприятелил“. В случай, че името не се показва, вариантите са, че профилът  е бил деактивиран, изтрит или ви е блокирал.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Опит за световен рекорд: Най-силният българин ще дърпа три локомо...
Woke културата има опасно влияние върху либерализма
Кевин Джонас притесни феновете си с лоша новина
Опасност от първа степен в Северна България! Градушки и обилни ва...
Пиарът на Софка вдигна завесата за "Биг Брадър"
Нана си харчи милионите в Америка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).