Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Каква е разликата между истинските ротативки и онлайн слотовете
Автор: Екип Varna24.bg 18:08 / 16.02.2021Коментари (0)1797
©
Слот машините се славят с огромна популярност сред почитателите на развлекателната индустрия. Техните цветни предложения, красивата анимация, дори звуковото оформление ще ни впечатлят за кратко време. Забавлението се предпочита и по още една причина – не се изискват никакви стратегии, правилата са ясни от самото начало и получаваме една добре завършена платформа за забавление, в която да инвестираме времето си, докато преследваме джакпоти и печалби.

Не е тайна за никого, че слот машините претърпяха много сериозна еволюция през последните няколко години. Ще забележим увеличаването на печелившите линии, по-високите RTP коефициенти и допълнителни бонуси, заложени във всяко заглавие. След като отчитаме качеството, нека обърнем внимание на някои основни прилики и разлики. От 90-те години насам, когато технологията на слот машините се промени и започна да използва електроника, истинските ротативки се разделиха със своята по-сложна механика.

Дори думата "ротативка“ – от английското rotate – е поставена, поради факта, че веднага ще чуем как работи механиката, докато дърпаме ръчката. Посетителите на казина знаят, че самите слот машини вече разполагат с дисплей и ръчка, запазена от сантиментална стойност за доброто старо време. Употребата на по-съвременна технология дава и редица предимства. Например ще забележим, че самите ротативки са много по-малки, но същевременно се радват на голям дисплей и красива графика. Дори ще чуваме познатия звук, когато правим следващото завъртане.

Какво е разликата им спрямо онлайн слот машините? Ако заявим, че е минимална, най-вероятно няма да ни повярвате, но нека разберем защо е така. След като игрите станаха електронни и работят с помощта на случаен генератор на числа, който определя символите при завъртането на барабаните, ще забележим, че е много по-лесно за онлайн казината да добавят нови предложения с лекота. Напомняме и още една подробност – популярните популярните хазартни игри могат да се играят и напълно безплатно в секцията на Betenemy. Слот машините там работят изцяло с виртуална валута, следователно рисковете са нулеви, а ако конкретна игра ни допадне, винаги ще открием лицензирани оператори, където можем да преследваме по-сериозни успехи.

След като и двете платформи – реалната и виртуалната – се промениха, откъде идват игрите? Точно това е причината, поради която модерните слот игри не се различават особено. Студиата, сред които ще открием и две български компании, са специализирани в разработката и на двата вида ротативки. Оригиналните заглавия и тематичните игри се разработват в редица компании по цял свят. След като говорим за електронни платформи, можем да си представяме реалните слот машини като компютри, които променят заглавията си от време на време.

При онлайн казината точно тези промени могат да бъдат малко по-невидими, защото се налага на програмистите да добавят някой друг код, да отделят място в сървъра за постъпващите данни, да включат самата игра, ако ще присъства в прогресивните джакпоти и всичко това се случва доста бързо и лесно. Обикновено по-трудната работа на всяко студио е да създаде една игра, да я тества и след това да я разпространи в различните платформи.

Всяко студио може да предостави една и съща игра и за двете платформи, но по технически причини няма да го направи, следователно игрите в реалното казино, макар и да си приличат с някои онлайн версии, най-вероятно ще се различават поне малко. Това е и основната разлика между двата вида слот машини – различават се като заглавия, поне до някаква степен, но запазват всички предпоставки за успех.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: