Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какви дамски чанти ще са моден хит през следващите седмици?
Автор: Екип Varna24.bg 14:43 / 17.03.2022Коментари (0)6609
©
Едно от най-красивите неща, които свързваме с пролетта, е промяната на гардероба. Забравяме за тъмните цветове, дебелите палта и топлите ботуши и посягаме към флорални мотиви, леки материи и свежи нюанси. Това подобрява не само визията ни, но и ментално ни състояние, защото се чувстваме много по-добре след тежката, дълга и студена зима, която сме преживели. В следващите седмици все повече ще изпитваме този катарзис и трябва да сме максимално подготвени за него. Ето защо днес решихме да поговорим малко повече за това кои дамски чанти ще бъдат модерни и с какво да ги съчетаем през предстоящия сезон. Е, да започваме тогава!

На каква дамска чанта да заложим?

Може би вече се чудите как да преустроите гардероба си за следващите няколко седмици. Най-лесно ще бъде, ако започнете с любимите ви дамски чанти. През пролетта е добре да се доверите на светли нюанси, например бяло, кремаво, бежово. Актуални са също горчица, червено, синьо и виолетово, които привличат погледите към себе си, но пък се явяват доста ангажиращи и трудно можете да ги съчетаете с останалата част от визията си. Придържайте се към малки модели, в които да носите само най-важните си вещи. Ако все пак това не е възможно във вашето ежедневие, то тогава ви препоръчваме да изберете модели тип месинджър или торба, които ще бъдат изключително популярни в следващите седмици.

Стремете се дамската чанта, която изберете, да бъде съвместима с цялостната ви визия. В ежедневието си често носим раници, но когато облечем дамски рокли, то тогава трябва да забравим за тези чанти. Не забравяйте да ги комбинирате и с цвета на вашите обувки и колани. Така ще постигнете максимална хармония в своята визия и ще изглеждате повече от зашеметяващо. Ако във вашия гардероб има прекалено много цветове, то тогава заложете на нещо универсално, например черно или бяло. Така ще можете да ги добавите към всеки един стайлинг, без да се притеснявате от това дали нюансите ще се комбинират.

Как да комбинираме нашите облекло и пролетна чанта?

Нека да разгледаме популярните пролетни предложения за поли в https://answear.bg/k/tya/drehi/poli. Виждате, че сред тях се нареждат най-вече такива в миди и макси дължина. Всичко това предполага, че тенденциите през следващите седмици трябва да бъдат ориентиран
©
и спрямо тях. Ръка за ръка с този избор вървят и малките месинджър чанти, които могат да се носят както на рамо, така и на една страна. Някои от тях имат и къси дръжки. Подходящи за по-официални поводи са и чантите-плик, в които да поберете само онова, което ще ви бъде най-необходимо.

От друга страна, ако сте решили да заложите на една по-ежедневна визия, състояща се например от дънки, риза или тениска и някаква жилетка, то тогава ще бъде добре да се огледате за по-удобен модел. В тези случаи ви препоръчваме да изберете раница или по-голяма чанта за рамо. Тези видове ще поберат всичко онова, от което имате нужда във вашето ежедневие. Така ще имате възможността да се почувствате по-спокойни за себе си и хората с вас. Ако мислите да обновявате гардероба си и минете отвъд чантите, то тогава разгледайте предложенията от обувки, тениски, дънки и дамски ризи на answear.bg.

Световните стилисти препоръчват освежаването на пролетната визия да започне с дамските чанти. Продължете след това с обувките и завършете с облеклото. Тази инверсия ще ви помогнете да пазарувате по-осъзнато, а в същото време ще изглеждате зашеметяващо. Послушайте съветите ни и няма да съжалявате нито за миг.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: