Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какви предимства носят мобилните апликации за спортни залози
Автор: Екип Varna24.bg 15:18 / 22.03.2021Коментари (0)2013
©
Спортните залози генерират милиарди левове приходи всяка година, а огромната конкуренция кара букмейкърите да търсят скоростно развитие. Само дo преди 10 години, повечето залози се поставяха в букмейкърски пунктове или от настолния компютър. Развитието на мобилните технологии драстично промени играта. С появата на winbet приложение и други подобни коренно се промени начина, по който залагаме.

Според данни от 2019-та, над 40 процента от залагащите в Европа са използвали мобилния си телефон. Този тренд ще продължи да се развива и пред 2025-та, като почти целия хазарт ще минава през мобилните устройства на потребителите. Приложенията за хазарт имат огромни предимства, за които ще поговорим в следващите редове.

Удобство

В днешни дни, хората са приковани към екрана на мобилния си телефон в огромна част от деня. За футболните запалянковци е много по-лесно да поставят залог, използвайки мобилно приложение, отколкото да отидат до компютъра или до букмейкърски пункт. Само след няколко клика на екрана, може да достигнем до стотици различни пазари. Най-хубавото е, че не трябва да се съобразяваме с началния час на мача. Коефициентите се променят във всяка секунда, а забавлението никога не спира. Мобилните телефони ни дават възможност да залагаме от всяка точка. Може да се насладим на комфорта на собствения ни дом или пък на приятната компания в заведение. Залагането отдавна вече не е просто вреден навик, а социално занимание, което ми помага да намерим нови приятели и съмишленици. Бракът между мобилния интернет и мобилния телефон пък ни позволи да се забавляваме буквално 24 часа в денонощието. Може да поставяте залог от автобуса, докато се разхождате и още и още неподозирани места.

Специални оферти

Повечето букмейкъри предлагат специални промоции за потребителите на мобилното им приложение. Естествено, това няма да отнеме от правото ви да се насладите и на стандартните бонус оферти. Предимството да използвате мобилно устройство ще ви даде шанс първи да се възползвате от страхотните бонуси, тъй като самото приложение ще изпрати нотификация на вашия екран. По този начин, вие ще може да оползотворите всички изгодни предложения на различните сайтове за спорни залози.

Залози на живо

В първите години, шанс да залагат в реално време имаха само използващите десктоп версията на букмейкърите. Това обаче се промени с навлизането на смартфоните. В днешни дни, всички мачове да достъпни от мобилния ви телефон с възможност да се възползвате от десетките различни пазари. По този начин, вие ще получите значително по-голяма доза забавление, докато гледате мача с приятели в бара или пък докато хвърляте по едно око по време на работа. Естествено, от телефона може да следите и развоя на мача в реално време, а за повечето събития се предлага и картина на живо.

Всичко става по-бързо

Всяка операция за залагане е по-бърза, ако използваме мобилните технологии (в това число включваме телефон, таблет и лаптоп). Всички ние носим телефон почти 24 часа в денонощието, което пък ни дава пълна свобода при залагане. Не трябва да изчакваме дори секунди за включване на компютъра. Мобилните приложения ни позволяват дори да не пишем паролата си. Повечето нови апове имат лицево разпознаване или пръстов отпечатък, което позволява достъп до нашия акаунт за по-малко от една секунда.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: